Navštíveno 1757x

23.02.2008, 21:44 |
mishan | Upraveno: 2008-02-23 21:45:21
Muj plán na příští rok je nové auto a už plánuju styling, zatím ale jen na monitoru :-)
udělal sem VT kol . Budou to Replicy RS4 17" a čirá optika + asi30mm dolů, já myslím že jako decentka to bude dobré =o) co vy na to?? :-)

kola pravděpodobně vyleštím a vnitřek bude v černé...

kolečka moc super, k autí pasujou! mno a ty světýlka taky dobře vynikaj - s tou černou je to dobrá kombinace ;)

23.02.2008, 21:52 |
zipp kola sou moooc krásný....zadní světla budou taky....ještě udělej něco s předníma ;-)
no přední budou ty černé s angel eyes s čočkou, to je jasné , ale nikde je nemají ve vhodném uhlu abych je napasoval na auto :-( proto sem je tam nepasoval, vypadalo to hrozně :-D

23.02.2008, 22:43 |
mishan | Upraveno: 2008-02-23 22:44:42
zipp: tak sem to teda zkusil :-) je to lepší, ale uhel prostě stejný nechytím :-)

me se moc nezdaji ty zadni svetla :-/ vymyslel bych neco jinyho :-)
mini: ještě možná krystaly tmavé... uvidíme... jiné černé s diodama sem nenašel :-(
sem ti pučil svoje světla :o)
.

ja nasel jeste tyto...

btw, ty zadní světla nejsou nic moc, viděl jsem na živo a je to trošku hodně kolotočářský, na některejch autech fajn, ale A3 fuj
a pak cerno cervene....

Escudo:oooh, děkuji :-) jo vím jak vypadaj na G3 a taky je moc nemusím, ale je to jediné co jsem našel :-( , jinak ty první od minimika sou bombovní, hned je tam zkusím prdnout
osobne by se mi vic libily ty druhy, protoze by to auto zvyraznili ;-)
kdybys něco potřeboval, tak mám širokou základnu fotek :o)) tady je máš live

mishan: ten zadek by to chtelo "rozbit" takhle mi to opravdu prijde hodne nevyrazny.....
taky jsem kdysi zkoušel co tomu padne, ale nakonec mám prozatim origo v černý barvě, bohužel nějak nemám foto, na zimu sem je zase sundal - jinak foto z jen z pasování nárazníku, nehledejte v tom výsledek :o)

Ale fakt ty druhé jsou o dost lepší, máš recht =o)

jen pro predstavu... "stejny" auto jiny svetla ;-)

24.02.2008, 00:27 |
Kesam nech to radši jak to je:)

24.02.2008, 02:22 |
Chris mishane uz mas new caar?
tak gratulace mishanku,aj ked len zatial planujes :-) , potom berem bi-xenony z golfa :-)))))
Mishan neví co po večerech dělat tak zmýšli blbosti :-DDD
ty původní zadní světla 23/02/2008 21:45 mishan opravdu ne
jj hezké autp vč. kol a předních světel ale ty zadní tam nepasujou...
vsechny svetla strasny, kola se mi libi...
pekny auto, pekny kola, pekny svetla....ty kola uz tam byli nebo si je kupoval?? jestli jo za kolik??
mishan: pecka jen tak dál
hošánci :-) auto nemám, to plánuju příští rok a kola a světla jsou VT. jinak jak píše Creams =o)
stewe21: bixenony jsou prodané, ted tam místo nich mám čočky s výbojkou jen na tlumené....
[ Link ] a se svetlama souhlasím, vyberou se jiné
minimike: hod mi sem odkaz na ty druhé co si daval, díky
Johny: našel sem je na netu za cca 3300 v 17"
mishan....kua sem prospal dobu zas :-)))))))

24.02.2008, 19:19 |
Mosťa Mishan skáče do další ligy.... DOBŘÉÉÉÉÉÉÉ!!!!!! :-))))
stewe21.. no jen tlošičkuuuu :-D
Mosťa... no už je nejvyšší čas.... nebudu celý život jezdit v golfu :-D ;-)

25.02.2008, 20:53 |
Katy a co to bude za motor?
jinak se mi libi verze svetla predni s cockama, zadni ty cerveno-stribrne,kola k tomu jdou !
Katy: asi padne volba na 1,6 ku ,dýsla zřejmě nevyužiju....... a na to jak jezdím mi 100 kobyl stačit bude
jasné, bez čoček auto už nechcu, mám je ted v G2 s xenonama a luxus....
čočka ..ist da best =o) absolutní spokojenost

26.02.2008, 12:37 |
D@ve predni svetla: 23/02/2008 22:59 Escudo
zadni svetla: 23/02/2008 23:08 Escudo (hlavne aby svitily)
kola jine... doporucoval bych RadiM3 ( C-MAX )

26.02.2008, 19:57 |
Katy 2mishan:mno,tak kdyby to byla 1,8t tak bych v budoucnu mela zajem i o koupi, pac A3 v mirnem tuningu jednou chci.. :)) i kdyz se koukam uz ted ale jeste chci dodelat puntino.
Katy: no já letošek nějak přežiju se svým G2, dělám lehce nový styling a tohle se plánuje příští rok a jak bývá u mě zvykem, auto mám minimálně 5 let =o)
jako pokud se za dobrou cenu najde 1,8T, možno i do ní pujdu, ale to je zatím vše ještě daleko.... ted skládám pomalu prašule....asi tak

26.02.2008, 21:57 |
Katy hi, tak to by se vsechno casove i me tak nejak hodilo :))
ja si davam tak tri roky a vice... ale kdo vi co bude a nebude, i kdyz vidiny budoucnosti jsou nekdy hezke.
no to jsou, ale auto, které má 20 let a víc jak 190000 km , to už je celkem dost..... a moc času mu už nedávám, jen čekám kdy to klekne.. ale zatím se celkem zdatně drží..... ale je třeba už trochu pohodlnější auto... =o)
2 mishan:
přední světla na A3 angel Eyes poměrně špatně svítí, sice dobře vypadají,ale nesvítí... pokud budeš "tunit" tak dej facelifotvá světla, já se to dozvěděl pozdě a dal jsem angel eye...
co zadních týče, dej červené s bílou, myslím, že ta bonboniera je už OUT,ale proti gustu....
Jinak bych zamračil haubnu a konkrétně u audi bych přiznal kruhy, protže pak se hodně stylizuješ do seata ibizi, nebo golfíka....
pro představu reálu zamračení ...

a pokud decentku pak sundat lišty a vyhladit,ale to ti pak už cpu styling své A3 :-(