Navštíveno 20135x

páni chcel by som dat na feldu rv97 predna svetla z pola 6N... nemate niekto s tymto skusenost,pripadne foto z montaze? dovod vymeny je jednoduchy,na feldu nemozem zohnat pekne predne svetla.

myslím že na feldu ani neseženeš, tyhle sou dobré, ale radši když už, tak bych místo takové investice nechal origo předělat na bixenon. a máš luxus
takto:
[ Link ]
mishanek... no jo to by bol luxus ale na Slovensku nemam nato cas a v nemecku neviem o nikom kto to robi :-(

22.02.2008, 19:56 |
Kesam Narvy tam tyhle to bude pecka.
kes@m....budem sa snazit, foto z takejto vymeny by mi pomohlo

22.02.2008, 20:03 |
Libor stewe2: v ČR ti ty lampy udělá xenonman
libor...dik ale jak je k nemu mam dostat? zijem v Nemecku a postovny neni malo
jsou moc pěkný, ale poku nechceš víc investovat asi ti nkdo nepomůže.
no ja by som radsej dal svetla z pola nez upravovat povodne :-))))

22.02.2008, 21:02 |
kucik ve finále tě to vyjde na stejný peníze,protože budeš určitě minimálně upravit blatníky,možnáá i kapotu a masku,...takže bych taky radši nechal původní,nebo zkus kontaktovat felda166,myslim,že prodával už právě předělaná světla
přesně to sem myslel jako píše kucik.......
moja felda a mam na nej svetla z polo 6 n
[ Link ]
matomax...nemas nahodou potrebnejsie foto montaze?
Dakujem vsetkym za postrehy :-)
mam nejake.ale neviem co chces na tom vidiet.skor ti poviem co musis upravit atd
Daj se použít taky Opel Vectra A

23.02.2008, 11:01 |
soda jestli tam chces davat svetla z pola tak urcite doporucuji sehnat si z nej i predek (tzn.blatniky a masku) prace je pak o to jednodussi
kazdopadne budes muset predelat chladicovou stenu, blatniky pro blikny, masku, mozna i kapotu, vyresit uchyceni svetel, tak aby to pak i svitilo a samozrejme nakonec upravit elektriku
Je to felda od Rostě

stewe: na Slovensku to určitě někdo dělá, a v ČR taky.
s temahla svetlama bude ta felda lahodna....pak ukaz foto...
zkušenost s tim nemám, ale určitě to bude bomby na feldě, tyhle světla :)