Navštíveno 2030x

Mám ty boční lišty nechat nebo dát pryč?

bez to je nejak takhle

21.02.2008, 13:15 |
Smrada (M)
Na tigi sem listy nemel, auto melo vomlaceny cely dvere a na cerny je to videt jeste vic.
kvůli tomu obouchávání dveří jsou lišty hodně dobrá věc, záleží k jakému účelu to auto používáš, pokud ke každodennímu ježdění a jezdíš do supermarketu, nechal bych je...bohužel to tak je :-( taky mám celkem obité auto od jiných blců, co neumí otevírat dveře...

21.02.2008, 13:19 |
Smrada (M)
Ufikovo auto neni vikendovka, jezdi s tim furt. Proto moje reakce
ja bych lišty nechal když už tak bych je dal do laku aby to vypadalo lepe omlacenej lak na lištach nebude stat tolik jako lakovat dveře si myslim
No praktičnost,nepraktičnost když bych už srovnával ten promáčklej zadní blatník tak já osobně bych je asi shodil....Nějáký pěkný decentní prahy už máš vybraný?
btw co se týče té rpaktičnosti,tak stejně většina aut oproti twingu je vyších a při dnešních profilech dveří si myslím že mu to stejně moc nepomůže...Aspoň taková je moje zkušenost na Prelude..většinou mám ťukance nad lištama....

21.02.2008, 13:46 |
Prady to DJ.UFIK: víš jak to u nás vypadá :) , věčně zasekaný parkoviště, lidi , který parkujou jak blbci a pak ti nějaká koza obouchá dveře, když ty lišty pořádně očistíš oživovačem a necháš je tam, tak to bude ok, já říkám- oživit a nechat :)
jj Smrada ma pravdu je to na kazdej den dric:-)prahy mam stejne jako jsou na to druhem aute..jine prahy si me na tom nelibi.Auto slo o 50mm dolu takze vsecjy ostatni auta maj opravdu dvere nad listama:-( tak prave vaham:-)
zkus to umyt, a uvidis ze bude pekny i s listama:-)
jinak bych asi sundal,ale budes mit obite cele dvere.

21.02.2008, 14:55 |
ALESS řeším tu samou věc....lišty pudou do barvy,tak že je tam raději nech.

21.02.2008, 15:23 |
Fiaro Jako johan...UMEJT!!:)))))
Jinak bez nich to budeš mít omlácený, ae vypadá to hezky...
jj přesně tak sundat a umejt

21.02.2008, 18:14 |
Kesam sundat a uz je tam nedavat :-) a koukam ze to mas omlacene i s listama:)
Parkuju na sidlisti mezi lidma co maj problemy s oteviranim dverma v praci to same:-( ale i tak listy pujdou dolu:-)Zacnu parkovat jako prase pred dve mista:-)

21.02.2008, 20:03 |
Prady DJ.UFIK: počky jak budeš přes dvě místa, ti to vobouchám :)))) tady je po 19h problém sehnat místo po celým sídlišti a on by si hned spolknul dvě s takovým prckem, no to je škandál :) jinak bez těch lišt to bude samo hezčí, ale víš jak to chodí, taková mladá koza se s tim kolikrát moc nemaže
a ty lišty sou taky lehce zapuštěný bo ne? páč s tim by asi byla větší práce
nejsou zapusteny:-) no pokud budes parkovat tak abych si v rondelu mohl stoupnout pred tebe tak nemam problem s parkovanim:-D

21.02.2008, 21:04 |
Prady :))))), no mě bude stačit když budeš parkovat tak 5 aut ode mně a bez lišt 10 :D
Prady kdybys radeji napsal na ICQ:-D

21.02.2008, 21:33 |
Prady Rád bych, ale ty tam zrovna nejsi :D
já na Puntu taky sundal lišty a to samé... rkom toho pak bylo imrvére šminavé celé auto... na oktě sem ted už lišty nechal a je hlavně v zimě krásně vidět jak de prach a bláto jen k lištám a pak už nic moc... dost toho pochytaj..
pořádně to umej vyfoť a uděláme VT. ale takhle ti to dělat nebudu:-)
sice to neni twingo,ale ma listy a rekni sam ... vadi to? ;-)

Dnesni :o)

Kdyz ja dam ale vsecky narazniky do laku tak bud budu mset dat i listy a nebo je sundat:-(
co stimhle?

Je to jen na dverich u ridice:-(

Proffesor_W:Tak je rozdíl když na nějákým autě ty lišty lícují s lištou na nárazníkách...Bajoko na tom saxu,ale třeba u Prelude lícují krásně takže bych se styděl je shodity,maximálně hodit do laku,ale to až podle novýho celolaku...

Rozhodně sundat ;o) ! A na umývání bych se vyprd :o))) !! (alespoň zatím) :o) !

22.02.2008, 16:52 |
Aki nechat. hlavně kvůli tomu obouchání, ale i tak, lišty všeobecně auto opticky snižují a vypadá to podle mě lépe. bez nich je to jako krabice.
já je zavařil osobně se mi nelíbí :-((
bejt tebou bych to prodal...docela solidne ti tam zatejka koukam:D:D
njn co se da delat:o) 7 let stare no:o)
22/02/2008 13:53 ebeerman - myslel jsem to tak ze by se na to mel vykaslat, dat to na weitec a nejaky krasny 13" kola a s listama nic delat nemusi ;-)
ps. - je to peugeot
první si ho poradne umyj a nalesti a pak listy dolu :D
Proffesor_W:Jo s tím bych souhlasil,podobnou cestou jdu s Prelude...Ajo Peugeot,co blbnu se Saxem:Dlol
Weitec-50mm/-50mm mam:o) a 13" je malo :o)

24.02.2008, 23:50 |
m1tv lišty sundat stejne sou jen lepici nejsou tam žadny čudly .. a stema lištama u okne moc neudelaš je v nich hlinik a takle oxiduje:( nova stoji cca 1500 kus
m1tv:kua tak sehnat nove oekni listy:-( ja to nechapu ze to tak hnije:-(

25.02.2008, 10:39 |
m1tv novy jedine v renaultu ..odpoledne na to mrknu a řeknu ti origo čislo a cenu ..hnije to na všech autech bohužel dostane se tam voda a pak to dopada takle ..
m1tv pisni pak pls na ICQ blbne mi web:-(diky
fuj, ty lišty dej určitě pryč :)
to si tam správnej tuningář nenechá
já je na Yarisovi na dveřích nemám, ale mám je na nárazníkách, nejradši bych je sundal, skitoval to a hodil cely do laku
Mr.Yaris přestaň honit aktivitu,jo?:o)
no pro styling lišty dolů - čistá věc, krásně hladká kárka...
jak Vectra, tak A3 je měla dole..

taky bez nich...

ale pokud jezdíš nakupovat a auto je na denní používání, jak o jsem měl obě, tak budeš míd omlácené dveře.. ted mám A6 lišty jsem na ni nechal....
no mam ale dvete mam omlacene stejne:-( takze je to asi fuk...pujdou dolu:-)