Navštíveno 1824x

Scháním tyhle kola! .. pls poraďte co je to zač a kdyžtak i nabídněte. 16", 4*100 ET co nejmenší .. předem díky

nemazat, nepresouvat.
se zadavatelem jsme si vse uz vysvetlili.

20.02.2008, 23:30 |
Tony (M)
Ja tam vidim velky kulovy. Nejakou lepsi foto nemas?
mi to trochu připomíná ATS CUP, podle odrazu paprsku v límci,ty kola mám, tak se to velmi tomu podobá , rozteč 4x100 by seděla, pruměr taky, ale límec je podle mě nadvařený tak o 3-5cm... ale kola byhc opravdu tipnul ATS Cup
moc děkuji za reakce! Narazil jsem na webovky, autoudesign.cz - naše práce a zaujali mě ty kola ... takhle z boku vypadají dobře, ale pak když se mrknete na foto č.2 tak nic moc ten střed teda :(

to zadní kolo vypadá opravdu perfektně - ten límec mě okouzlil, ale to přední je hrůza :(
mno prostě - hledám nějaké krásné 16" kolečka na mou Mazdu 323 F, s límcem bo bez - těžko říct jak by to vypadalo - chtělo by to VT :(
tak sem to trefil, kua sem dobrej :-) jinak ATS jedině celoleštěná, teprve potom mají své kouzlo :-)
[ Link ]

20.02.2008, 23:49 |
looptrop | Upraveno: 2008-02-20 23:50:09
super ... děkuji! .. Límec vypadá dobře, ale ten střed se mi nelíbí:(
auto není moje :))) tak je mi to fuk
to sem i poznal, že to není efko

21.02.2008, 04:06 |
kucik no crx je chudák,je hodně moc lepších variant,jak ho upravit a ty kola bych teda na 323 nerval
myslim že to jsou ATS které ted prodávám, jen vzadu jsou s 9" ráfkem... Je jich hodně málo, možná že to jsou moje bývalé kolesa :)
hehe nejsou to nahodou mangelsy? aspon teda vypadaj podobne
tohle jsou určitě ATS cup s leštěnými límci...
jednu sadu 9x15" jsem tu taky měl
Ty kola jsou děsný, jak si to někdo může dát na auto...
takový mám na sciroccu akorát s menším límcem a neleštěný...:) sou to ATS..

21.02.2008, 12:46 |
Smrada (M)
Jen origo ATS maj cerny vnitrek

to Johny.
Musíš se na to dívat tak, že to jsou kola, která jsou designově stará 20 let. Je jasné, že jinak vypadají na jedničce Golfu a jinak na relativně novém autě, jako je CRX-ko.

21.02.2008, 12:47 |
Smrada (M)
Treba u Etiena na Golf3 byly fakt dokonaly
V sobotu jsem prodal tyto za 7500