Navštíveno 14561x

Chtěl bych se zeptat jak je těžký dát palubovky z felicie do 120 a zda se něco musí upravovat a zda s tím ěnkdo máte zkušenosti a zda byste mi jí tam nekdo dal a případně za kolik?? Hruška
ahoj. já si myslím že bys tam měl upravovat věci páč vnitřek vypadá jinak u 120.. ale nevím, nedělal jsem to, jen říkám co si myslím

19.02.2008, 19:17 |
dddd já myslím,že je to práce která se nevyplatí, zlatý budíky z origo Rapida
Musis upravovat jelikoz 120 a felcka je uplne jiny ukos okna a spoustu dalsich veci...
no jako tady po nasem vidlakove lita Rapl s palubkou z Felcky...
info bych spis hledal tady:
[ Link ]
Co ja vim tak je stím hodne prace,musel by sis pohrát sem tam neco přiřezat... aby to vypadalo dobre a pekne sedelo. A určite musiš tyč řizeni spustit o neco dolu. A jestli tam chces mit budiky z feldy tak ti bude jinak ukazovat palivomer,se tam musi taky neco vymenit alu uz si nevzpomenu co :-) a jak rika Spasitel hodne dalsich veci topeni atd...

19.02.2008, 23:08 |
TG viz skoda virt :-) tam to ma hodne lidi a jeden clen uz dal i do sekce clanky jak na to....mlada ji v sade ma taky ale delal to predchozi majitel...
[ Link ]
jako jde to,ale srat bych se s tim nechtel,

19.02.2008, 23:58 |
SALL podlee me je to moc práce, a výsledek enmusí být zaručený...
asi to půjde dyž to ma jostatní, ale jak říkají předemnou jsou tam problémy: topení, uchycení, šířka atd....
vypadá to moc pěkně,ale toho sraní tam bude fakt hafec:o)

20.02.2008, 10:25 |
Skury Zeptej se lidí na Škoda-Virtu, mají tam forum a kdybys pohledal, určitě bys tam nějakou diskuzi našel.
[ Link ]

20.02.2008, 11:23 |
TG Uz jsem mu o virtu psal :-)

20.02.2008, 15:35 |
Skury TG: No, všimnul jsem si toho až teď. Sorry. ;)
Podle mě je to zbytečná práce.. ale dělej jak chceš ty

20.02.2008, 19:12 |
dddd Proč chcete prasit palubku z Rapoucha nějakou loozerovskou Felckou?
myslim si ze bude jednodussi kdyz si tu felicii koupis...