Navštíveno 2700x

Celkem novinka, tak zvažuju, jak se vám to libí?
Maska a chromový rámeček vespod

19.02.2008, 14:14 |
Fridom | Upraveno: 2008-02-19 14:19:49
Vasekkch : A tak oprava, bejt ta maska v barvě auta tak to vypadá dle mého lépe, ten rámeček dole nebrat :o))

19.02.2008, 14:16 |
Vlastah | Upraveno: 2008-02-19 14:17:20
vypada to jak dira do p.dele
ale to je asi fenomen dneska, viz novy TT nebo R8
:-(
Voe kdybys pořádně četl, tak jsem to našel na netu
[ Link ] není to moje auto :)
nelíbí.. ten znak tam chybí
Vasekkch: ale ja nic takovyho nepisu
Tak v barvě od mattiga za levno :)

mattig ne.. ten stříbrný se mi líbí hodně
Vymenit auto:D
Ne, nelibi se mi ani edno, nechal bych orig..
me se to libi , ale ten spodni kdyby byl jen stredovaej tak ne , byt i bocni chromovy tak uz je to lepsi

19.02.2008, 15:18 |
BadyS uka toho supa z boku, jak mu sluší ASA...... jinak maska asi bych volil z facelifta
19/02/2008 14:08 - super....
tuhle masku i ten spodni ramecek jsme meli na superbu taky, me se to libi.

19.02.2008, 15:41 |
Fridom | Upraveno: 2008-02-19 15:44:21
Tak jak je to na poslední fotce, tak to se mi přesně líbí Tak to si chci přesně udělat mou koktu, jen s tim rozdílem že budou černé i světla :o)
Černá kokta, vše tmavé, nebe černé jen kola chrom a budu spoky :)
Riesil by som to tak, ze by som vrch nechal tmavy a spodok s tym chromovym ramcekom.
Popripade dal hore inu vypln :)

Me se to moc libi!V barve vozu to vypada podle me spatne!
EE to vypada hrozne!Ta posledni fotka!
Jak na to tak koukám, tak ta maska je stříknutá jen stříbrnou, sem myslel, že to je chrom....už se mi to nelíbí :))
facelift maska je totální hnus, to musel vymyslet nějaký školák ze základky.

19.02.2008, 17:24 |
Poky2 Chrom vypadá zajímavě,ale dal bych jinou výplň.

19.02.2008, 17:26 |
Poky2 Ikdyž koukám že to hodně naznačuje Audi...
Tak proč jí z toho rovnou neudělat =:oD

Ta maska bez znaku se mi líbí.. Ten spodek by chtel oramovat i bocni ledvinky..
Taky bych volil facelift masku a rámeček dole ne ;-) - rád bych se taky mrknul na fotku z boku pokud máš :-)

19.02.2008, 19:12 |
caras tak ten superb je pompezni- ty kola supr, i ta maska nahore je gut a s tim rameckem to taky celkem vypada dobre

19.02.2008, 20:38 |
bafis Známej nacpal na superba čumák pasat B5 facelift, protože ho sehnal levně, docela zajímavý...
dal bych facelift masku, zrcátka s blinkry a facelift zadní světla a dál radši nic, páč tyhle doplňky co jsou na fotkách na superba dle mě nepatří.
ta maska se mi i docela libi, ale ne ten ramecek v narazniku... to je proste jasnej Milotec a to tadeji v garazi Zigula, nez Milotec autak...
taky bych dal novy zrcatka, zadni svetla a mozna tuhle masku a nechal bych to radeji byt...
z faceliftu bych se kompletně poblil :)
bafis::: Jak vypadá B5 facelift? není to náhodou B6?
me se to libi,ale dal bych i ty bocni ledvinky do chromu
djmajk: B5 facelift je B5 facelift...nebo tako B5,5
Já nevím, předek, jakož i boční siluetu tohohle verglu nezachrání nic, k zásadní změně, která by byla na první pohled patrná a odstranila tu zoufale nudnou nenápadnost, koncernovost a lacinost, se lze dopracovat patrně jen crash-testem....
radek.613 :-))))))))))))))
Buď bych to nechal v sérii nebo bych zkusil nějaký design s vodorovnými lamelami mřížky chladiče, protože tohle auto vypadá jako čichavec už z výroby a tohle doprasení z toho udělá vodní prase numero ůno.
radek:o)))))
jinak muj nazor na masku a ramecek dole - serie je lepsi :(
superb je divny auto, ale tohle (hlavne ty kola) to trošku zlepší k nevšednosti.
s tou maskou z audiny to vypada exoticky...superb je super auto a kdyz mas benzina 2.8....hned bych bral
je to vcelku pekne jak prvni tak druha