Navštíveno 2086x

...na tohodle Civica? nevíte kde něco sehnat prosím?

to je dotaz jak pojď na mě zboku ... a chceš poradit kde koupit samolepky a nebo turbo kit ?
začal byhc odstraněním lišty, a tý samolepky, pak CZ dolu, podložky pod SPZ dolu, stěrač dolu...
tím by byl styling pro mě hotzovej a dál bych to řešil po technický stránce
no myslel jsem nějaké spoilery atd.

19.02.2008, 06:41 |
caras a na co chces spojlery? co tam mas za motor? vymen si radeji kola, dej lepsi brzdy at to vypada i brzdi lip, namontuj sport. podvozek...nez toho udelas financne te to dost vycucne
na spojlery můžeš v klidu zapomenout.... na tohle auto nic není :-)
já bych změnil barvu, růžová mě moc nebere:-)
jinak možná blbá fotka, ale to auto vypadá, že už níž je...

19.02.2008, 08:51 |
Libor kola, folie,podvozek,odlištovat, možná pěknej ladák,... a máš z toho pěkný auto,né?

19.02.2008, 09:38 |
SALL spoilerama bys to akorát pokazil
kamil306: taky bych řekl, obzvlášt ten předek....
jj tahle karka je problematicka, mel sis koupit Hondu, ne anglicaka....
Takze bych zustal u kol, a nejakyho snizeni, pac myslim ze pokud se neobratis na nekoho jako je Laminoservis a pod kdo Ti to vyrobi individualne, mas problem...
H-Honza, Pepino_Honda: co povídáte kluci.... občas tu potkávám takovou podobnou (typem karoserie - akorát myslim, že sedan) stříbrnou a plasty tam nějaký má
:-)

19.02.2008, 12:27 |
Petura | Upraveno: 2008-02-19 12:28:46
tak na tohle auto "možná" seženeš přední lízátko pod nárazník z VTi, dál nějaký UNI laminátový práhy, ale ty bych tam fakt nedával ...
takže jako ostatní, podvozkek, kola, samolepky dolů a nebo nějaký jiný a je to OK :-)
ještě když dáš práhy a spodky nárazníků do barvy tak změna taky bude dost patrná

19.02.2008, 12:40 |
Prady podvozek, vytáhnout lemy, pořádný kola, pak nějakej decentní vejfuk a folie a jestli chceš nějaký spoilery, tak budeš muset třeba jak už tu říkali do lamino sevisu, ale stejnak bych tam žádný nedával, max. udělat nějaký decentní nárazníky, aby to ladilo, ale za to už budeš muset vysolit nějaký prachy, jako v laminu ti udělaj cokoliv, ale radim ti když už spoiler tak max nějaký decentní.

19.02.2008, 19:07 |
sotek Skylinee: to auto znám, to bylo známýho z ulice.. Celkem pěkný, interiér voňavej, jen na mě moc nízký a tvrdý podvozek. Jak dlouho ho máš? Známej ho prodával někdy loni ze začátku léta
jo to by sedělo..to je můj nevlasní skoro tatík :--) je taky ze Dvora a na začátku léta jsem to kupoval :-D docela náhodička...tohle je docela stará fotka teď jsou ty nálepky pryč a laďáček tam taky je a snížené to už taky je a podvozek je také sportovní. kola se mě docela líbej...na jiný nejsou prachy :-)

20.02.2008, 07:12 |
sotek jj, no dlouho to auto neměl, myslím že snad jenom rok. Tak ať slouží.
Hezká Civina:o)dej pryč lišty a nálepky a na pohodu kára:)a dovnitř hlavně náky hifi:o)
nějaký hifi tam taky je :-)
listy a samolepku dolu...pak navstiv treba www.tuning-centrum.cz a muzes nakupovat pokud mas teda za co:D