Navštíveno 1952x

18.02.2008, 15:48 |
Mario nemuzu najit nejaky solidni predni naraznik na 350Z.
zadny sileny, nejlepe serie s nejakym mensim lizatkem.
jo, musi to byt karbonovy.
Hledači- ukazte se :)

18.02.2008, 16:21 |
JR ja mam akorat tohle

ale to nevypada az tak blbe... docela se mi to i libi

18.02.2008, 16:24 |
Mario 1. je hnusny
2. neni to z karbonu
:)

18.02.2008, 16:25 |
Mario joa mel by mit uprostred vetsi diru kvuli Intercooleru

18.02.2008, 16:44 |
Prady Mario- tak pokud nenajdeš něco co se prodává v Japonsku, UK bo USA, tak máš smůlu a eště ke všemu z karbonu, tak to budeš mít o dost těžší, myslim, že jediná možnost je zkusit shop v USA možná UK, jinak nepořídíš, ale stejnak si myslim, že si vymejšlíš, páč ten od JR vypadá solidně, ale jak chceš, myslim, že jich moc nenajdeš s tvejma požadavkama....
vyrobit? :-) kamos by to z karbonu zvladnul
Rajdlos ... jestli myslime toho samyho, tak pochybuju, ze bude mit cas a chut, uz takhle obcas vypada o pet let starsi :-)
z carbonu mu to dela kamos, co dela modely letadel, ale on by stejna asi delal kopyto
ja vim ja vim ale me se to i libi:o)

neco takhle?

Mario:známí má laminátový a rozhodně by se dal nějak upravit....Jestli máš zájem!

18.02.2008, 17:41 |
Mario Wenca 36: foto?

18.02.2008, 17:44 |
Mario zatim jediny schopny.....

zkus kouknout na toto,ikdyz to asi nebude co hledas
[ Link ]

18.02.2008, 19:07 |
Mario Frenkie: uhodls, fakt ne :-)
sakra, asi jsem narocny.....
nejsi náročný,koukl bych na nějaký virtual a pak zakázka :-))
Mario:promin,ale foto nemám,dělá toho hodně z laminátu a jak se tak dívám na ten spoiler co se ti líbí tak bych řekl,že to je něco podobného...
na co woe carbon? Dyk to bude hned rozlamany...
urethan nebo tak by byl asi lepsi..
me se libilo zetko od ty firmy co ma Marauder bodykit na veterana... kua Vozage nebo JP ted nevim.

18.02.2008, 21:48 |
Mario ja bych se an to vykaslal ale karbon kapota a blatniky budou vypadat blbe kdyz nebude i naraznik :-( kua
mě se strašně líbí jak všichni šílíte po carbonu, ale ten co plácaj negři v usa po garážích bude minimálně stejně těžkej jak urethanovej neb každej z Vás má v hlavě F1 kde se to vyrábí tak moc rozdílně, že ten přední nárazník tak vyrobenej by stál jako půlka toho Zetka :o)
jinak tady máš asi 25 druhů tak stačí vybrat :o)
[ Link ]

19.02.2008, 10:29 |
Mario ja nemam karbon co placaj negri po garazich :)
a o vahu zas tak nejde, jen to cenove vyjde stejne jak plech v Cr :-)
Mar: dik, je vybrano :)
A co si třeba vybrat něco z NFS? Uděláš si přímo i VT :)
asi tomu nerozumím ale přijde mi vše dost hrozný pokud to nevypadá jak star wars tak jak kapří tlama :o)