Navštíveno 1580x

zdravim Vas - chci vylepsit zvuk a mozna i trosku vykon motoru na svou Audi A6 2.4 6Valcu 30V (benzin)...tzn. - sport. filtr, sport. svicky, sportovni katalizator, rezonator, sporovni koncovy tlumic...a mozna i samotne vyfuk.svody...mate nekdo zkusenost kam se obratit...pripadne do jake znacky jit?
P.S.: neznamena ze vsecko co ma napis sport ze je sportovni:o) ja osobne bych tohle auto nechal v zakladu:o)Ale pokud jen preci tak bych sel ceste S6 :o)

16.02.2008, 10:21 |
d.son
asi tak.. nemůžeš všřit vždy tomu nápisu. Musel bys koupit komplet výfuka td... dej to třeba na chip jestli chceš ten výkon... Jinak jak Ufík. nech to v základu ;)
Řekl bych, že by bylo pro tebe nej, si nechat udělat vejfuk a vše kolem přesně na své auto, doma na pc mam link na člověka co to dělá, tak ti ho sem pak hodim.
Zabejvá se výfukov.systémem na seriová a sportovní auta.
je mi jasne ze vyrobky s nazvem sportovni...nemusi byt vzdy sportovni...chtel jsem jen radu kam se obratit, aby to nebyly uplne nejake cinske nebo kdovijake mrchy... chci abych z toho meho sestivalce mel pri seslapnuti plynu jeste trosku lepsi dojem... muj nedavny 4valec 1,8 to umel moc pekne...v nizkych otackach byl decentni, ale potom se umel hezky ozvat...
to mi ted chybi...
to DJ.UFIK: chip nechci...toho se trosku bojim, at si moc nehuntuju motor...a spotreba by taky vzrostla...uz tak mi to vezme 15 litru kdyz to vice honim...
zde je ten link co jsem říkal, zavolej a poptej se.
[ Link ]
Lukaspol: A myslíš že když otevřeš sání a výfuk, že se ti spotřeba nehne? :)
chip je na atmosféře total k prdu
to djmajk: no rekl bych ze hne...ale tak nejak mam pocit ze ne tak moc jako u chipu...ale treba se pletu - houby tomu rozumim...
tak když zvedneš objem tak se ti zvedne i spotřeba, s tím musíš počítat :)
to midnite: s novym potrubim se mi zvedne objem??? super chci trilitr :-)