Navštíveno 2355x

po vice jak mesici cekani se mi vratil ku me domu, stav noveho kompresoru, jeste napl a hura do auta uz se tesim

zitra hodim fota do ceho ze to jde, to uz je taky po omlazovaci kure hotove taky 3 tydny cekani.....

14.02.2008, 23:59 |
Faňas slint slint :-)
počkat jak do čeho teda de ? jako ne do leona ??? :)
já hlavně pořád nechápu jak tenhle ABT má fungovat když mi příjde že je 1:1 z řemene ......
pořádnej supercharger má vypadat jako vortech kde každej má takovouhle převodovku :)

Podle me tam ta prevodovka neni namontovana, jsou to blby fotky, ale rek bych, ze to ozubena remenicka je prave na ten vnitrni prevod. Cely se to pak pohani drazkovanym remenem.
to máš recht to je možný, až takhle jsem nad tim nepřemejšlel a on to taky neřek pokud vim tak proto jsme se mu s marauderem posmívaly co to je za atrapu :)) jestly tam něco je tak to pak ano :)

15.02.2008, 07:41 |
xenonman | Upraveno: 2008-02-15 07:44:39
tenhle kompresor ma jeste jednu remenici, ktera neni na kompresoru, je pohanena specialnim remenem.
jen tak pro zajimavost firma ABT si rekla za opravau toho kompresoru 1000EUR - v praxi me stal repas 3tis
bohuze ho ani firma ABT nedela a tvori to firma ve Svycarsku
tak to jo, pak chápu že by to mohlo už fungovat :)
ono co bys taky od ABT čekal :)) ono repase tam bude jen rozložit, nový ložisko, gufero , vyvážit a nazdar bazar :) proti repasi turba easy záležitost určitě :)

15.02.2008, 10:30 |
Mario jaky maly kocourek :)))
jinak jako tapp, z prevodovky na vrtuli kompresoru je malinky ozubeny, zbytek drazkovany
Ty vole to je stejně nádherný auto, mlask.:-)
takovej pekac :-)
prdel, mas to pekny Dane

15.02.2008, 21:16 |
chudy | Upraveno: 2008-02-15 21:18:52
super kára ;-)
kdybyses jí náhodou chtěl zbavit, rád bych si do ní aspoň sednul...
ještě Dane teplota těch výbojek je 6000? přesně do těhle světel jsem nacpal ty bixenon moduly... ještě přemýšlím co s dálkou, ale asi to tak nechám...
presne tyhle jsou 6000k, mam i d1s 6000k, tento tyden jsem daval do originalu audi a4 a jako svitej opravdu pekne....
fakt nádherná kárka ale už dlouho nebrzdila viď ;-) :-D :-D :-D sorry nedalo mi to ;-)
no mas pravdu auto stoji v dilne skoro uz ke 2 mesicum, ale doufam, ze pristi tyden uz bude vse jinak :-)

18.02.2008, 10:00 |
Alííí Kéž bych už taky mohl jezdit....
Doufám, že neprodáš tak brzy, a pojedem spolu někam za ženskejma.

18.02.2008, 16:13 |
chudy Alíííí: Já s tebou kdyžtak pojedu :-D Jen joke....

18.02.2008, 16:57 |
Alííí chudy: Vyměnil's motor? :o)))
Klidně vyrazíme, ve 3 to bude ještě větší palba. A to tvoje klokotání přehlušíš muzikou... :oP

19.02.2008, 09:45 |
chudy motor jsem zatím nevyměnil :-( Spíš se chystám vyměnit auto :-)
s váma nikam nejedu, to abych jel den předem :-D
jj, muzika ten traktor přehluší, aspoň něco :-)
moc pekny...proc si to odstrojoval??