Navštíveno 2796x

tak jsem dneska konecne dodelal kola.Dolesteny limce a stredy v komaxitu.Oproti originalu je to 100x lepsi to muzete posoudit sami
pred

a po :-)

14.02.2008, 21:07 |
dolph luxus
jj, me to chytlo uz na podzim. vsechny kola, co jsem v garazi nasel jsou cerny bud cely, nebo aspon stredy:-)
zda se, ze v nadchazejici sezone bude moct na stribrnejch kolech vyjet jen uplnej looser :-D
musim nekde najit fotak a udelat lepsi foto.Jinak jsem nevydrzel a uz jsou na aute ale fotky nic moc tak to sem hodim az to nafotim poradne :-)
no to bys měl :-))) jinak mooc pekná práce, líbí se mi to.. hod to kurnik aj na autoooooo, jen kvuli foto =o)
paradni... na skodnou mam stejnou kombinaci, pravde stredy "titan" barvou...
na aute uz jsou ale auto musi dolu ted je to na origo podvozku

14.02.2008, 22:44 |
fabi hmmm,mooooc hezký,supr
Jindrs: kurva dobrý... mooocc dobrý, paráda... luxus... čumím jak péro z gauča. :-O :-O sedí sssskvěle, moc GOOD WORK... a už dost mishane :-D :-D
já chtěl na 2ku golfa taky černý střed a leštěný límec, jenže svoje ATS cup sem tak udělal a zkusil na auto , a límec se normálně ztratil, leskla se tam ta černá a nebyl vůbec vidět :-( ((((
tak bohužel, chtěl sem jiná kola.. ale nakonec příští rok koupím radši nové auto, přece jen G2 ročník 87 není už nejmladší ;-)
jinak sorry že sem se tu tak rozepsal, snad neva
máš to pěkný, hlavně aby ten komaxit nezlobil, ale jak už v předcházejících diskuzích někdo psal, že technologiie šla dopředu tak to snad bude OK ...
jsou to 15 nebo 16"?

15.02.2008, 11:19 |
Beda tak asi jako jedinej budu jezdit na stribrnych kolech ja, protoze porad nemuzu nejak prijit na chut te cerne, prijde mi, ze dost ty kola zaniknou na aute ikdyz to vypada na hodne dobrou praci

15.02.2008, 11:24 |
zazaa ja mam asi schizu ... stredy skoro cerna metla a limce stribrne :)
na kolik +/- prijde vylesteni malejch rafku na 17"? :-) tyhle kola:-)

15.02.2008, 11:32 |
m1tv tak na 2t +- u profika ..

15.02.2008, 14:29 |
DaNNy parada! pekna promena!!
zavidim lidem co maj sikovny ruce:-D taky bych chtel:-)

15.02.2008, 15:16 |
Prady DJ.UFIK: no řek bych, že taky velkou roli hrajou nervy :))))))

15.02.2008, 16:09 |
Kesam jindrs dobry

15.02.2008, 17:20 |
karma no moooc pěkně prokoukly...

15.02.2008, 17:57 |
Valis Jindrs : Pekny,asi pro tebe budu mit praci :-))
asi tejden jsem se rozmejslel jestli se do toho pustim.Kdyz jsem se do toho pustil a zacal delat jedno kolo tak jsem se proklinal ze jsem to vubec zacal delat ale kdyz uz jsem to mel rozdelany a dolestil jsem prvni kolo tak uz jsem si rekl ze dodelam ty ostatny.Nervy to byli pekny hlavne pri tom finalnim lesteni.Jinak to jsou 16

15.02.2008, 18:18 |
mishan | Upraveno: 2008-02-15 18:20:27
a to bud rád, že si lěštil jen takový pidi límeček :-)))) si představ co je to dělat celá kola :-D nooooo .... =o) já to znám
do celejch kol bych se nepustil tohle je moje prvni lesteni tak uvidim jestli me to chytne dal ted je na rade ventilovy viko :-)
auto pujde co nevidet dolu ted jsem objednal stelovak podvozek :-)))
Jo,vypadá to fakt moc pěkně.....,opravdu pěkná práce

15.02.2008, 22:22 |
Prady takový věci je právě nejlepší dělat přes zimu, kdy na to má člověk klid, kola sundaný, takže sou k leštění k dispozici celou zimu, nemusí se spěchat, ale fakt teda pěkná práce, čumim co se dá udělat s takovejma kolama
jo mit je pres zimu by bylo dobry ja je koupil pred mesicem :-)
to zazaa : limce fakt stribrny nejsou :-)

15.02.2008, 22:52 |
zazaa Jindrs: tvoje ne , ale moje ano :) to byla reakce na to kdo bude mit stribrne a kdo cerne kola

aha sry .Jinak pekny kolecka

16.02.2008, 09:39 |
TG pekna prace....no koukam,ze se musim nechat inspirovat :-))
zazaa : super, jak auto, tak kola ... kdyby to tobe a Jarouskovi ;-) nvadilo, hod celkovy foto :-) diky

16.02.2008, 15:00 |
zazaa Lukaash: tady jsou

16.02.2008, 15:05 |
zazaa jinak ney se do me nekdo pusti tak lestene ty limce nejsou proto ze to jsou to zbykove limce ktere byly opravovane a dost pomlacene a navic s tema cernejma stredama jak se v tech limcich odrazeji tak to pak vypoada cely cerny a zanikne to

moc pěkná a určitě bych je vyleštil
tak uz lepsi foto :-)