Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Páté dveře :o(

o Navštíveno 1846x o
o 09.02.2008, 17:16 | svity01
Tak jsem dneska obhlížel svoje outi a všiml jsem si na pátých dveřech že jsou o kousek níž a jsou tam i škrábance navíc :o(
Skoro bych dal ruku do ohně že před dvěma dny to bylo ještě ok...
Jestli se tam někdo takhle chtěl dostat? Nebo máte jiný názor jak se to mohlo stát???

foto k příspěvku  od svity01

o 09.02.2008, 17:34 | wwollff
to je škrába na střeše nebo bordel?
jako divně sedlý dolů to je :-(
o 09.02.2008, 19:05 | bafis
Že by se zrovna tudy chtěl někdo do auta to nevím, možná bych řekl že na to někdo lezl, ale jestli na poslední fotce je škrábanec, tak tam nějakej chcípák fakt hrabal šroubovákem.
o 09.02.2008, 20:07 | Kapka (M)
neni to spise od nejakeho bordelu co ti tam spadnul..a ty jsi si toho nevsimnul..a otevrel zadni dvere?nejaka vetvicka ze stromu atd...
o 09.02.2008, 20:34 | svity01
ne-e, žádnej bordel, regulériní vylomení kousek z toho...
jj je to takový sesedlý, ale jak jsem psal před dvěma dny to bylo ok...
větvička těžko, parkuju na sídlišti, kde jsou stromy spíše vzácností :o) foceno to bylo dneska na zahradě, ale tam mi nic nespadlo, nejdřív jsem si toho všim a pak teprve otvíral dveře...
o 09.02.2008, 20:34 | svity01
dá se to nějak opravit? má to cenu?
o 09.02.2008, 23:42 | Kindlik
dveře ti držej na 4 šroubech , tak je povol a dorovnej , a tu rejhu prostě jen zamázni barvou , kdo o tom nebude vědět tak ho to aspoň hned nepraští do očí
o 10.02.2008, 08:47 | svity01
no ta levá strana byla trochu povolená, ale ta pravá držela a sesedlý je to oboje stejně...
o 10.02.2008, 09:14 | PL113
Přiklonil bych se k názoru, že ti po auti někdo lezl! Nevím jaký zloděj by se chtěl dostat do auta přes panty dveří :D nebylo by jednoduší rozbít zadní okno? alarm by houkal tak jako tak v obou případech! A co by tam kdo hrabal šroubovákem taky netuším! Spíš si na sídlišti hlídej auti jestli tam po nich nějaký malý děcka neběhaj!
Nejde povolit všechny šrouby a dveře posunout o pár mm nahoru?
o 10.02.2008, 13:11 | pajp
třeba někdo chtěl vytáhnout dráty. teda jestli tam sou.a otevřít centrál.
o 10.02.2008, 13:44 | Johny.
co by tam sroubovakem hledali?? to spis fakt mu po tom nekdo behal...
o 10.02.2008, 16:10 | Kindlik
povol 4 šroubky a srovnej to , je tam dost velká vůle , aspoň u mě byla , když jsem nastrojoval auto .
o 10.02.2008, 19:39 | mamut
mne se nastesti nic nestalo ale normalne sem prijel z prace zaparkoval sel domu a za chvilu si du chystat obed divam se z okna a po kufru my skakaly dva skurveni smradi tak 7 roku myslel sem ze vyletim z kuze
o 10.02.2008, 22:15 | SpasitelKlokanu
Vypada to ze se ti spis nekdo po tom prosel a vahou se to zvesilo dolu. Ale ta ryha je divna, kdyby to nekdo chtel pacit sroubovak tak podle ryhy by to spis pacil nahoru nikoliv dolu....
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.305 sekund.