Navštíveno 2038x

tak chci slyšet vaše názory, kritiky...
btw auto půjde k zemi pružiny mám... ted zatím jen zkouška...

08.02.2008, 18:27 |
mamut kola sou pekne a kdyz to pude teda snizit tak to bude vypadat pekne

08.02.2008, 18:33 |
Kesam Dobry pruziny maš? :)) az to bude dole tak to bude vypadat pekne .
ty modrý středy sou jak pěst na voko, bud černá nebo stříbrná taky.....
tak ve předu bude stavitelnj podvozek pokud přežil po bratrovim ventu a pružiny jsou myslím -40
středy viz Nismo, jinak to nevypadá zle, jen podle toho jak vidim na fotce mam pocit, že 40mm bude ještě málo

08.02.2008, 21:00 |
Kamil kola pěkný, ale ty středy to nepříjemně narušujou

08.02.2008, 21:23 |
imax slusi ... ale ty stredy do barvy kol
oki tak na ty středy se zaměřím, je toto zatím jen zkouška takže bude se dít dále mnoho věcí, plánované investice kolem cca 40000 takže ted se to teprve rozjíždí, spíše po technickém stavu ale do zádu přijdou kotouče, do předu přijdou větší kotouče s brzdičema z verze gt, snížit jak předek tak zadek... dále bych chtěl dozádu koncovku z fabky rs:-D at to hulí pěkně na okna:-P
přemýšlel jsem o předních čirých andělskejch očích, do zádu by mohly přijít dvoubarevné křištálové světla, jinak žádné spojlery neplánuji apod, jen decentka...
myslíte že by tu byl někdo ochotný hodit ty středy do nějaké jiné barvy bud stříbrná nebo černá? díky moc

08.02.2008, 23:29 |
maxov nevypadají zle,ale mě se na ventu líběj menší límce spíš

08.02.2008, 23:37 |
*DM* Mě se to docela líbí

09.02.2008, 00:25 |
Mááša Unihero: tady jsou ty středy ;-) snad to bude stačit

09.02.2008, 00:26 |
Mááša

09.02.2008, 00:26 |
Mááša stříbrná by byla asi v poho
s tema brzdama jsi chtel spis napsat z verze Gti/Vr6 ne?Protoze jinak by sis nepomohl co se tyce prumeru

09.02.2008, 10:23 |
Zip Mě se to líbí i s těma modrýma středama. Po snížení to bude paráda. Jen co mi tam vadí, je zatmavení zadních oken a vepředu nic, budí to ve mě pocit jako by se dvě auta srazila v jedno. Já osobně bych buď vyhodil zadní zatmavení a nebo bych trochu zatmavil i předek.
čoveče nevím zda bych neprodal auto + kola + k tomu nepřidal 40 000 co plánuješ a nešel bych do něčeho naprosto jinýho co taky bude celkově vypadat naprosto jinak ....

09.02.2008, 11:38 |
zipp souhlasím s Maradurem
jinak, nechal bych určitě ty středy modrý
koukám že yt modrý středy tomu sluší asi nejvíce, moc se mi to nelíbí jak s těma stříbrnýma nebo černýma...
mno je to z verze gt tdi po bratrovi a tam má větší kotouče vepředu...
zatmavení předních oken byla ale folie nemají atest a nechci abych platil pokuty u našich de...... policajtů....
to marauder: víš jak jsem normální člověk s obyčejným platem, nemám zase tak peněz na rozhazování a já jsem s tím autem spokojen... je pravda že jsem to chtěl prodat ale... co bych si koupil... za ty prachy.
v těch penezích jsou rozvody hlavně, spojka je potřeba trochu se do toho vysypu ale pak mám zase klid a po dobu co to auto mám což je přes půl roku tak jsem měl do toho investici kolem litra a to byl jen ventil tlaku turba, jinak jsem s tím najezdil 19000km za půl roku a musím zaklepat auto mě nikde nenchalo a co se týče spotřeby? jak staré auto to je tak si nemohu stěžovat na to že to žere apod...
když čtu an nějaekejch tdi forech jak se ty některý tdi ser*u tak jsem rád za to co mám...

09.02.2008, 17:23 |
Mááša jen bych časem nechal zatmavit i předek, jinak to vypadá slušně, po snížení to bude super
co má společnýho s Tvým platem to jestli máš Vento s kolama + úpravama/ opravama za 40 nebo auto řekněme za 100 000,-
jéééje moje kolečka - v lete jsem je prodal i s autem a od te doby jsi uz 3. majitel techto kol :-)))
jsou nejaky putovni.
takze se z nich dlouho neraduj... :D
Mar: tohle nechapu... nekdo si chce koupit auto za 100, a nekdo si chce koupit auto za 60 a za 40 litru si s tim pohrat... tak proc ne?
to rencek: jj jsou putovní ale myslím si že u mě dlouho zůstanou, na realu vypadají ještě lépe akorát jsou těžké:-)
to marauder: mám si koupit auto které bude upravené a nebudu o nim nic vědět nebo mám mít auto které upravím a budu o něm vědět vše.... znám lidi co napovídají tohle tohle a pak když časem zjistíš že bylo nabourané, stočené apod...
jednoduše řečeno jsem s tím autem velice spokojen a pokud mu dám péči jako do ted tak si myslím že budu nadále sokojen...
for u-geen - sorry ale s tímhle se pohrát nedá, tohle bude vždy jen starý a sorry hnusný Vento, nechci urazit majitele, ale aby to Vento k něčemu vypadalo bude se investice pohybovat přez 100k .... chápu že někdo nemá na lepší auto pak ať ho nechá jak je a neivestuje do něj částky za který to auto bude furt vypadat hrozně a pak až ho bude chtít prodat zjistí že na tom projel i slipáče ...
asi to jako vlastnik skodovky do ktery padlo X desitek tisic holt nedokazu pochopit no.

10.02.2008, 13:42 |
Grip Maraduer:nech ho bejt ne,je to jeho auto tak at si snim dela co chce
Mar tak bacha, Vento si zahralo i ve fast a furijous, tak to je kuuul kara
:-D
jo vento je nahodou pekny auto a ty kola sou taky pekny jen to pust trocha k zemi