Navštíveno 2682x

hrozne sa mi ľúbi, nenápadná a smrteľná :o)

2 Pavel 528: daj si facku! A druhú za mňa! Ty, milovník vrtuľky a nespoznáš Haman X5?

08.02.2008, 18:11 |
mamut vypada fakt pekne takove auta uz neni ani treba vylepsovat.zajimave takove lepsi auta maji dycky nakou dobrou spz jak to delaji to nekoho na urade podmaznou at jim nakou spesl vybere asi jo ze
ne každej za takový RZ musí platit
jinak x5 bomba

08.02.2008, 18:35 |
Kesam Peknej terenak. :)
... kterej v životě neuvidí kouli bláta :)
a pokud, tak z dálnice přes svodidla :o)
neskutečně hnusně voplastovaný, dneska sem tohle auto taky potkal na vinohradský kde sem mu ukazoval saze :)

08.02.2008, 19:46 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2008-02-08 19:46:45
400 HP 0-100 6,2 kde je ta šílená smrtelnost ? To je Hamann, to nahoře je nevím co, ale ty plasty vypadaj naprosto jinak ...

aha oni dělaj ještě jeden body kit ...

No jo, uscars zas len hania. Mar, je to Hamann, akurát biely, pozri sa lepšie. A tých 400ps by mi v novom krásno dizajne x5 stačilo, som nenáročný :o)
myslim, že 6,2s je hodně pěknej čas na X5
Kulervouci, X5 II je jediny SUV ktery by mi smelo do garaze:) Krome H1 samo ale to moc za suv nepovazuju:D

08.02.2008, 20:22 |
Kovi. je to hamann viz tvoje poslední fotka,podle stresniho spoileru a vyfuku..
Já tam vidím bílého ofrouta s černými skly a nějakého pick-upa či co. Je na té fotce něco víc?
koukám že se sem směj dávat jen neb auta
tohle už je hukot kluci :o/ asi nejsem sám koho ty neustálý keci nuděj

08.02.2008, 21:25 |
mamut escudo-nejsi sam

08.02.2008, 22:21 |
Syrup Escudo: sice nechapu "neb auta" ale chapu co tim myslis, souhlas...

09.02.2008, 08:56 |
Tichy taky bych rekl, ze 6,2 je hodne dobrej cas..
Ta "decentka" to neni myslene vazne ne? Co je na tom decentniho to fakt nevim, vypada fakt silene, nic horsiho se tam snad neda dat...
2 Lucass: keď som to tam napísal, tak určite nie preto, lebo som to nemyslel vážne. Si ochotný prijať fakt, že každému sa páči niečo iného a napríklad v tomto threade niesom sám, komu sa to páči? :o)

09.02.2008, 10:12 |
Alííí X5 je bomba, ale osobně bych na ní dával jen kola, a podvozek.
Tohle neni moc moje kafe...
Ze se to nekomu libi to nikomu neberu, ale do decentu to ma daleko, to spis ta cerna ta je libova.
for Slim jak se mám pozriet lepšie když sem sám napsal, že hamann dělá 2 body kity a ten druhej je stejnej jak bílej dokonce jsi to napsal pod mojí fotku ...
Jinak mě zas nuděj keci přítomných, který si myslej, že když jsou z něčeho oni nasračky musí bejt i zbytek stáda ovcí ... zaplať pánbuh, že jsem jinej ...

09.02.2008, 11:21 |
Escudo | Upraveno: 2008-02-09 11:23:55
pokud mě nějaká věc nudí, tak se jí nevěnuju v každym threadu, nemyslim si, že by to oni nutili všem ostatním že i z toho musej bejt na sračky a vyjádření toho, že se mu to líbí, na tom nevidim nějakej zásadní problém

09.02.2008, 14:14 |
JP Mě se nejvíc líbí bílá v sérii.
Jinak miniflejm asi způsobilo to slovo "smrteľná", který se smí používat jenom pro US káry s 0-100 pod 4s a občas nějaký vošklivý Nissany:)

10.02.2008, 00:39 |
MarauderZ28 | Upraveno: 2008-02-10 00:40:58
uka mi thread kde někdo označil US auto označením smrtelný ... díky ...
for escudo - jasně tady se smí pouze chválit a matlat med kolem huby, negativa jsou ukázkou, že ten člověk je vadnej neb pokud s něčím nesouhlasíš, nebo něco se Ti nelíbí tak podle Vás má jedinný právo - držet hubu ...
Marauder: to neni pravda a ty to víš, dokonce bych řek že moc dobře víš jak to myslim, například stovka za 6,2s, to je poměrně hezký na SUV a myslim že jich takovejch moc nepotkáš, takže třeba tak to myslel a nechtěl tim říct je to jerychlejší auto v produkci. Já třeba tohle auto nějak moc nemusim, ale myslim že bych měl uznat, že to vcelku jede

10.02.2008, 10:54 |
empiK (M)
ML 63AMG na stovce za 5s, 510koní, 630 kroutak a to bez turba nebo kompresoru
Nejsilnejsi saci motor

Mar a ostatní, myslel som to tak nejak, ako to píše Escudo. Existuje 6 miliónov lepších áut, ale v daný moment bolo toto pánom zverstva tam, kde som čakal na zelenú. Neviem prečo sa musíte hneď chytať každého slovíčka, veď o nič neide. A ja ako majiteľ sériového auta si myslím môžem dovoliť nazvať o 300 koní silnejšie auto hoci aj ultimate, lebo v porovnaní s mojím turbochrochtom to tak aj ide, aj vyzerá. Chcel som len ukázať jedno veľmi pekné autíčko, pár jedincom sa páčilo, to je všetko, o nič viac neide. A ak vám tak vadí mnou použité slovo smrteľné, tak si ho budem schovávať do doomsday, až uvidím výplod samotného diabla ;o)

10.02.2008, 11:09 |
empiK (M)
doomsday :-))))

10.02.2008, 13:32 |
spunt nova x5 je povedana,hlavne interier . kdo rika ze ne , tak v ni nejel, nezkusil
je li to auto co myslim tak majitel ho dostal pred nedavnem od tatinka k 18ti letum :-)
2 martan01: zavolaj mu, že chcem byť adoptovaný. Som hodný, nekuřák, príležitostný alkoholik a mám prácu :oD
18ti letům čeho? výročí?:-D no nevím, někteří rodičové to nemůžou mít v hlavě v pořádku...
nu hoši, už vás vidim, jak byste řekli, že X5 je supr, ale vy byste radši do začátku fáčko :))
Luke a víš že jo, protože první auto jsem rozbil a druhý toho zažilo taky hodně, i když jsem neboural....si představ, že před školou stojí škodovky a felicie a najednou tahle X5...ten borec to nemůže mít v pohodě nikde, zvlášť u učitelů ne...jedině že by chodil na školu, kterou navštěvují podobní exoti jako on..a o té škole nevím:-)
favorit to zrovna být nemusí, je spousta zajímavějších aut, na který se dá z brigády a menšího příspěvku rodičů pořídit..
tyyy joo - presne se potvrzuje: co clovek to nazor.
proc mate takoveho 18-ti leteho majitele za exota? kdyby jste zili v jinych financnich podminkach, bo meli rodice co vam to koupi tak nereknete ani slovo. kazdej nemusi byt takovy, ze ho hned rozbije...
auto je to zajimavy, ale pro me neprakticky.
kamil: tos uved příklad za všechny prachy. to je takovej problém zaparkovat o dvě ulice jinde? k nám na stavárnu na střední jezdili učitelé na kolech, maximálně ve škodovkách. dost žáků tam mělo auta, který by si oni nikdy nekoupili. na VŠ do Prahy jezdí studentíci taky slušnýma kárama- nová RS4, 330i apod... a nikdo to tam neřeší.
a ono když budeš žít v podmínkách, kdy tě zbořená X5 nerozhodí, tak určitě budeš jezdit ve feldě.
a navíc, kdo tady zaručí, že řidičovi je 18?
ML 63AMG 0-100 za 5s bych rád viděl :) nekdy se podivej, kolik to auto vazi .-)
pak MB lže i na svých stránkách, to co uved empik je číslo z ofiko webu MB

Takze vse je jinak.!!! Ten bilej kousek s fota nepatri tomu chlapci. O kterem jsem psal. Ten chlapec ma take bilou ale 3L Diesel. M.packet s 20" alu :-)
Luke: co to meleš, v 18ti že tě nerozhodí zbořená X5? leda vada ve výchově, nevidím jedinou šanci, že by se ten kluk jakkoliv podílel na koupi auta...vejška je něco jinýho, bavím se o střední...když zaparkuješ o 2ulice dál, co to vyřeší, proflákne se to o dva týdny později? Nezlob se na mě, ale když rodiče koupí děcku k 18tinám takový auto, tak to není normální a to děcko nebude znát cenu peněz...bohužel znám až moc takovejch případů a nikdy to k dobrýmu nevedlo..

15.02.2008, 14:53 |
empiK (M)
CervinVega: Jedno ML vlastnim, takze opravdu vim, kolik vazi.
kamile, s tebou nemá smysl diskutovat, poposedni si, pak pochopíš, že existujou lidi, co je zbořená X5 nerozhodí, protože si z fleku koupí další dvě do zásoby. kapišto? a jestli znáš moc takových, co si neváží peněz, tak já ne...
poskočit by sis měl ty nebo znáš 18ti letýho co vydělává tolik, aby si pořídil tři X5ky? ano, znám spousty lidí, co si peněz neváží...jen všichni ty peníze i vydělávají...
netvrdim, ze MB lze... muj veteran s psanyma 0-100 za 6 taky jede realne lip... treba ten 2 tunovej Medved ma nakonec lepsi zrychleni nez P911 turbo, to zni logicky ne? .-) njn, čísla prodávaji :-)
no kamile, s tebou to fakt smysl nemá, na začátku píšeš něco o 18ti letých dětech co jim táta koupí nějaký auto a teď sem pleteš 18ti letý podnikatele. tak si ujasni, o čem chceš diskutovat.
a pokud znáš spousty lidí, co si neváží peněz co si vydělají, tak mám spíš pocit, že si žiješ ve svým světě...
jo a jednoho takovýho 20ti letýho klučinu s tatíkem z Dubaje jsem znal a byl naprosto v poho i dobře vychovanej...
CV: porsche turbo má stovku určitě dřív jak za 5s
Porsche Turbo urcite. NA taky?
Luke nechme to být:-)) asi se každej motáme mezi jinejma lidma...ve svým světě žije každej, ale myslím, že jsem v normálu:-))