Navštíveno 1842x

04.02.2008, 11:53 |
Octan Chtěl jsem se poptat zda by měl někdo vytahovačku na blatníky kdo by ji pujčil nebo provedl vytažení lemu blatníků, nejlepeněkdo z Brna a okolí.
Pokud o někom víte budu rád za každý kontakt.Celkem to spěchá.
Díky dave

04.02.2008, 22:17 |
Octan Tak nikdo nemáte či nevíte o někom kdo by měl vytahovačku kterou by půjčil či provedl vytažení lemů?
a co za karosářem ať ti to udělá on?

06.02.2008, 22:27 |
Fipo karosáře máš dobrého,ne?
no ikdyž jak ho znám, raději si kup tu vytahovačku, ono by to mohlo bejt na dlouho...

07.02.2008, 06:40 |
Octan Fipo, jestli myslíš karosáře Tomáše tak o tom mě ani nemluv.
Dal jsem mu auto že prej to dodělá, auto bylo u něho 2měsíce a ani na to nešáhl, pak mě došla trpělivost a a uto jsem si odvezl a pak jsem to musel složitě dodělávat a ještě to furt neni hotov, až ho potkám někde tak dostane na budku.
Fakt nutně potřebuji tu vytahovačku.

07.02.2008, 07:19 |
Fipo sám víš, co udělal mě za 3 měsíce...úplný hovno a to bylo keců...
nakonec jsem si to všechno dodělával sám a taky dodělal
i lemy jsem vytahoval...tkž když jsem to zvládl já, zvládneš to taky...nařež blatník na několika místech, vytáhni to a pak to svař...a je to :-)
Kdyby jste chtěli znám šikovnýho klempíře a lakýrníka v Brně co slíbí to udělá a za rozumný peníze

07.02.2008, 10:27 |
Octan No už mu nic nedám snad jen na budku, mlada už nadává páč už je to dlouho rozdělaný a už to fakt musím dodělat.Mě by stačila vytahovačka blatníků musím jen zlomit ten lem co je na blatníku a nevím zda by to šlo kladívkem aby to pak mělo nějaký ten tvar.
mladej: Tk sem hoď kontakt na něj a já se s ním domluvím co a jak.
To octan:poslal jsem ti kontakt na mail

07.02.2008, 14:04 |
Octan To mladej: Tak diky za kontakt, ja se s ním zkusím nějak domluvit.
Jo ještě se tě zeptat zda už něco takového dělal nějakej ten
tuning, aby na mě nekoukal co vlastně chci.
jo dělal už všechno možný mračení ,nádechy ,výdech ,prahy,lemy ,nárazníky
to jsou jenom věci který jsem viděl na vlastní oči.