Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > pls VT kdo udělá?

o Navštíveno 1179x o
o 03.02.2008, 20:22 | Unihero
chtěl bych foto kol na moje vento... díky

foto k příspěvku  od Unihero

o 03.02.2008, 20:23 | Unihero
a tyto kola bych tam chctěl hodit pokud to půjde
vybrakl jsem nej fota
ještě jednou díky

foto k příspěvku  od Unihero

o 03.02.2008, 20:33 | H-Honza (M)
ty woe udelej to asi spis jako ja, ser na VT na dej MT...
manual tuning...
o 03.02.2008, 20:37 | mishan
nechápu, proč chceš dělat VT kol na stejném autě, jak to asi bude vypadat? no přece uplně stejně jen auto bude mít jinou barvu
o 03.02.2008, 20:45 | Unihero
to mishan: to si právě jen myslíš ale když jsem to dneska přiložil tak to vypadalo ůplně jinak něž na tom kdy ty kola jsou vidět... přeci jen to moje je částešně zatmavené a připadalo mi že díky tmavší barvě to vypadalo agresivněji... mno uvidím pokud se nenjade nějakej ochotnej člověk tak si to asi v ůterý vyměním, a celkově bych chtěl vědět vaše názory apod, a snížení bude péra už jsou ale jen tlumiče...
o 03.02.2008, 21:06 | Cossie
No ty voe :-D tak tos me pobavil, ty máš ty kola doma a chceš VT .... VT nikdy nebude vypadat jako reál a přehození dvou kol je otázka 20 minut ....
o 03.02.2008, 21:12 | mishan
Uniherno: si děláš srandu ne? máš ty kola a chceš na ně VT... tak to je moc :-/
o 03.02.2008, 21:24 | IbiZien
Tady jen na rychlo jedno kolo ... Ale radši si ty kola nasaď ... Tak dlouho to netrvá ..

foto k příspěvku  od IbiZien

o 03.02.2008, 21:27 | mishan
z 16" jsou naraz tak 18" muhehe :-)))) to mu fakt pomůže
o 03.02.2008, 21:40 | Ondry 2.0 20v
no podle toho že na prvnim má křídlo a zatmavený okna a 2 antény taky bych tipoval že to druhý neni jeho. někde vyfotil protože je tam napsaný to datum stejnym písmem.ale nevim.
o 03.02.2008, 21:41 | IbiZien
víš co mishanku , takový blbečky jako seš ty mám fakt rád , jen debilně kecaj , radí ale činy žádný . Když seš tak skvělej tak nedržkuj furt jak harant a udělej teda virt se 16" nebo drž hubu ..
o 03.02.2008, 21:44 | KaCzaba
je to auto jeho brachy,ktery melo jit na prodej,lec dodavka v protismeru,byla rychlejsi,nez kupec.takze kola asi doma zbyly.fakt to taky trosku nepobiram,proc davat kola z venta na vento,kor kdyz je tam stejne das,at s VT nebo bez .-DD
o 03.02.2008, 21:52 | mishan
Ibizien: myslíš že jako nedokážu udělat VT, no tak to seš na omylu, jen nedělám zbytečné pičoviny tak jako ty a když už ses na ten VT dal, tak to udělej aspon pořádně a ne to co si udělal, změnit i velikost kol panebože a udělat jen jedno, promin, ale toje ubohost, na to si se radši měl vysrat , to je nic neříkající fotka.....
apropo: když ten dotyčný ma ty kola doma a nechce se mu je přehazovat a chce udělat VT, to mi jde jaksi proti logice, tak sorry ale toto nemůže napadnout normálně uvažujicího člověka....
o 03.02.2008, 22:01 | mishan
tak special pro blbečka Ibiziena

foto k příspěvku  od mishan

o 03.02.2008, 22:18 | mishan
tak a ještě jednu, at mě líp poznáš jaká jsem podle tebe pííííča

foto k příspěvku  od mishan

o 04.02.2008, 00:07 | zipp
mishan: tumbs up
IbiZien: thumbs down
o 04.02.2008, 00:47 | darkbug
tak tohle je nejhustsi pozadavek na VT :D to fakt nemuze bejt ani prdel :D asi to bude vypadat uplne jinak, kdyz to teda bude na ventu :D
o 04.02.2008, 07:16 | IbiZien
Ty seš fakt borec ,ale blbeček seš tady leda ty , namachrovanej píííčus :-D Sorry ale já se ti fakt musím jen smát ... Pač takovýho arogantního ...... sem dlouho neviděl ... Když seš tak dokonalej tak si to měl udělat rovnou a nedržkovat , pa taky autor žádal o VT a ne o blbý keci ... A promiň že nejsem tak dokonalej jak ty abych udělal vše perfektně ... Ojééé
o 04.02.2008, 10:16 | Kapka (M)
2 Ibizien : hele malinko vychladneme ju....tady jsem na docela slusnem pohodovem foru...tak klidek pohoda..ber to jako upozorneni od moderatora...ok?
o 04.02.2008, 15:16 | IbiZien
Super , někdo je rovnej ale někdo ještě rovnější .. Klasika , nejsme náhodou v ČR ? Hlavně že Mishan je v klidu ... No nic , radši mizím nebo ještě dostanu vyhazov :-O
o 04.02.2008, 15:20 | Luke_288
ty seš fakt blázen. už jenom proto, že jsi ztrácel čas nesmyslným VT.
o 04.02.2008, 15:36 | IbiZien
Další chytrák ... Hoši , víte co mi můžete ..
o 04.02.2008, 16:59 | mishan
Ibizien: já sem ten VT dělal schválně jen kvuli tobě a tvým blbým kecům a důvod myslím, že sem tu už popsal jednou, tak teda repete: na co dělat VT, když ty kola má doma? Nepochopitelné, promin, ale to je , jako kdybych si koupil čirou optiku na auto, měl ji doma v krabici ,a prosil někoho, at mi tu s těma světlama udělá VT, prostě postavené na hlavu, nezdá se ti??? o to šlo, ne o machrování a kdoví co ještě.....snad to už chápeš ;-)
jinak jako Luke_288 a darkbug
o 04.02.2008, 21:01 | IbiZien
to mishan :Já to chápu od začátku , ano mohl to zkusit radši , ale když žádal o VT tak proč ty keci ? Já nejsu tak blbej abych to nepochopil jak to myslíš.. Ale prostě požádal o něco a hned ho všichni zbuzili .. A pak když já sem se pokusil to trošku udělat tak si zase zbuzil mě ... Tak nechápu co si chceš dokázat nebo tak ... Prostě to nedělám běžně a nemám ten program tak v ruce .. Tak nevím , asi se ti omluvím ,že sem vůbec dal nějakej přízpěvek nebo že sem se o něco snažil no ... Už to dělat nebudu , promiň ...
o 07.02.2008, 10:22 | -Hans-
Kua chlapi, klííííd...
o 07.02.2008, 13:12 | ACEMajky
Myslim ze ot panove stacilo, mishan si mel nechat kecy na koledu vuci IbiZienovi, ten se aspon o neco pokusil, myslim za primo stupidni pozadavek to bylo dostacujici a kvalita odpovidala lenosti clovicka, co zakladal toto forum, na druhou stranu rozhodne IbiZien nemusel pouzivat tak drsny slova, ale to mishan taky ne, ale je fakt, ze se tu posledni dobou vzdycky najdou 2 lidi co si vjedou do vlasu, ... takze panove, konec a pohoda klidecek
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3348 sekund.