Navštíveno 1731x

01.02.2008, 07:02 |
Lufas kamarda felice tak smele do komentaru:-D

01.02.2008, 07:02 |
Lufas
Hezká, jen to na té kapotě by tam být nemuselo nějak mi to tam nesedí. Jo a černé skla :-D To je základ.
no od serie se nejak zvlast nelisi na fotce cislo 2 bych sundal ty desny voči pokud nasavac na kapote neplni svuj ucel (privadi vzduch primo k otevrenemu sání) tak ten bych strhnul taky a ten na střeše ten je jasnej žejo :))))))) plexi ofuky dolu a nalepit folie a dal bych výraznější kola tohle uz je takový moc okoukaný a obyčejny tot vše :)

01.02.2008, 08:18 |
zipp nevypadá tak zle.... ty mlhovky sou 100% lepší v tom nárazníku než na té masce.... pryč ty nasávače a výraznější kola:-)
jo a ty plexi z těch oken taky fuj ;-)
jinak je hezká

01.02.2008, 08:22 |
Rudi to plexi není náhodou tak od věci, já to mám na svým(už to tam teda bylo) a teď když jsem jel nedávno s autem, co to nemělo , tak jsem měl hnedka zacákaný boční okýnko, že nešlo nic vidět, na svým se mi to díky tomu nestalo :-))
jen ten nasávač pryč a mlhovky do nárazníku a je to pěkný

01.02.2008, 08:29 |
Lufas Nasavač svou funkci plnit bude je to na to uz pripraveny...dneska tam sou jen ty mlhovky v narazniku a ty pridavny na narazniku tam uz nejsou:)
peknej predni naraznik...
celek vypada taky slusne, rekl bych :-)
náhodou dost pohledná felina
nevypadá zle ale až na ty reflektory...
líbí až na nasávač na střeše :)
Lukaash: no taky je od Air Designu..:o) to není žádnej huml na 12 značek aut... asi to nejpovedenější,co kdy na Feldy bylo..a ty mlhovky bych vrátil kam patřej místo pletiva..

01.02.2008, 10:25 |
Hráďa líbí ale pokud bych šel směrem Rally tak určitě nee černý auto nevim ale prostě rally + škoda = bílá barva takže asi tak ale jinak to de

01.02.2008, 11:10 |
Lufas Rustapha-659:no ten naraznik je z nejakyho cit caru nebo co,ale predelaval si ho dle obrazu sveho

01.02.2008, 11:21 |
Kesam Je to moc vysoko :)
ja si nemuzu pomoct ale na tom aute nevidim nic co se nak lisi od serie kdyz do v zime dam na plechy mam seriovou filcku na ktery sou oproti serii prahy a par lidi si vsimne ze je sundana bocni lista tot muj nazor
čistě originál jen s těma docela fešnejma spojlerama v tý černý barvě, bez tuzingovýho nasávače na kapotě na střeše, tuzingovejch ofuků na okna, tuzingovejch světel vepředu, nálepky sparco kterou to auto nevidělo ani v televizi a dát tam tmavší folie tak by to auto vypadalo tak nějak normálně.....takhle je to takový divný :)

01.02.2008, 12:02 |
DaveX Je hezká, taková decentní, v pohodě :) akorát se mi nelíbí ty světla (oči) na té druhé fotce :) a ty plexi bych taky sundal :) + skla a bude vypadat pěkně, nepřeplácaně :)

01.02.2008, 12:46 |
Grip Docela v poho:)
normální felda, nic přeplácanýho na ní nevidim ..
ofuky v oknech jsou dobrá a funkční věc, takže proti nim nic nemám

01.02.2008, 13:38 |
m1tv folie rozhodne ne.. a možna naky pevnejši kola když už je to do rally :)

01.02.2008, 13:44 |
maxov no...felda no:/

01.02.2008, 14:06 |
PL113 | Upraveno: 2008-02-01 14:07:02
Sundal bych tuzing věci typu falešné nasávání (zrovna u felcky je to dost do očí bijící, zase tak silný motor tam neí), ale pokud říkáš, že ten nasávač je připravený k provozu, tak bych ho tam nechal...myslíš ten na kapotě?! Ten na střeše je k h**nu leda by sis chtěl nechat vyfoukávat vlasy, ale od toho tam máš střešní okno!!typický tuzing. ofuky bych nechal, je to praktická věc, která se hodí a nekazí moc dojem! tmavý skla na felinu jsou kravina, teda pokud si nechceš hrát na pasáka co jezdí ve felině:D
jinak vypadá hezky i v tý černý, v bílý by byla až moc užitková...ještě teda bych sundal nálepku sparco, pokud to není tvůj sponzor nebo tam nemáš sedačky sparco, protože jinak je to akorát pro smích!!!

01.02.2008, 15:14 |
ddawe až na nálepku sparco a nasavač by ušla, kola bych vyměnil za něco co tam víc sedí...

01.02.2008, 16:15 |
sagi ma peknou barvu :)
Jo v pohode...me se moc nelibi to na ty strese ten nasavac, na kapote bych ho nechal pouze jestli je funkcni....a vice se mi libi ta prvni varianta bez tech mlhovek pridavnejch

01.02.2008, 18:40 |
Lufas jj ona by sla niz akorat ze tady u nas v horach by ses nikam nedostal prez ty diry:-/

01.02.2008, 18:42 |
mamut chudak felina co ste ji to provedly
jo nevypada nejhur ale to cosi na te haupne bych dal do kose:-DDDD
přední nárazník ujde -air designtotiž vyrobiljediněl líbivej bodykit na feldu ...už v 96/97 roce..
kdyby to byl kitovej nárazník,tak ho poznám:o) protože momentálně tvoříme "kitovou" feldu na vrchy....
nasávače dolu,zrcátka z kitu a pustit k zemi.... pak yb tošlo..možná ještě ty prahy...
Kua,podle názvu sem se lek,že to zas bude nějaká Malina či co:) Ale tohle mi přijde celkem povedený,nenápadný.
Malina už je kultovní styl :D
Lufas: nene kitovej to není ani kdybych měl na hlavě nataženou černou fusekli a v uších vinné zátky.. :oDD a k obrazu jeho jsou na něm akorát vyndaný mlhovky a instalovaný pletivo.A co se týká toho střešního nasávače k ničemu-tak v tomhle místě není u soutěžáků nasávač,ale kamera v boudě.Nasávač se umisťuje doprostřed a slouží k přívodu vzduchu do kabiny,takže k ničemu a pryč s tim (i,když to možná ve výsledku vypadá o chlup lkíp,než ten dole na motoru-ten na haubně bych odstranil-vypadá děsně a kazí celkový design..když už to chce mít funkční-stejně bude muset proříznout haubnu-takže bych se spíš ubíral tímhle směrem..udělat jednoduchej air intake proříznutím plechu ve tvaru U -tím zůstane kapota celkově jednolitá a nebudou na ní vyrůstat takový nevzhledný boule-navíc v místě,kde se všechno snižuje směrem k nárazníku..prostě krtinec na trávníku -to fakt nevypadá dobře.
Jinak jako Honza2.016v - kitový zrcátka-sice je toho v nich vidět drobet míň,ale to ve všech sportovních a jsou fakt moc pěkný! Jiný kolečka..když už soutěžácký,tak bych volil něco v klasickym designu a bude to docela pěkný autí..

nebo třeba tuty..k tomu černýmu laku budou libózní :o)

nebo vyloženě klasika a myslím,že český silnice jsou jedna velká soutěž..takže pěkný pevný kolesa..

Rustapha ... problem je, ze za sadu stavajicich kol koupi jeden Braid / Speedline :-) ale mas pravdu, ze by to po vsech strankach autu prospelo ...
Lukaash: No jasně - občas se ale najde dobrá cena..chce to jen trpělivost a hledání po bazarech se soutěžáckym tovarem.Tohle jsou vyloženě závodní ráfky-takže cena tomu odpovídá..ale pak je ještě cesta řídit se designem a nechat je obléct třeba do Komaxitu..

02.02.2008, 19:25 |
toom v seri by to vypadalo lip jinak nevim co na tom komentovat ....
moc se mi to nelíbí..mam radši decentnější styl..jinak ty věci co maj jít pryč už tu zazněli.o)hlavně at da pryc ten nasávač na střeše
nasavac na strese pryc a tu nalepku sparco...jinak je to moc pekny..taky bych bral:D