Navštíveno 1094x

Zdar poradi nekdo nejake vhodne stroboskopy do svetel samozrejme za co nejmensi cenu a hlavne jak je pozdeji nainstalovat nemam stimto zkusenosti.Nebo nejaka videjka na ukazku pokud nekdo ma??!!Diks

31.01.2008, 11:54 |
TROY :-))))))) jeah back to the old skool
Nešetři.Vydržej hovno.Rovnou si kup Type R.
[ Link ] dával jsem je maníkovi na zadek i předek a vypadá to super.Držej už rok a půl.
No ty vypadaji slusne asi bych do nich sel jeste se poohlidnu pac je budu kupovat az tak v polovine pristiho mesice(((((((

31.01.2008, 12:43 |
zipp téda... budeš mít na palubovce další čudlíky a točítka :-) Ještě pár takových vychytávek a budeš to mít jako v Boeingu :-D

31.01.2008, 12:57 |
sagi stroboskopy se daji koupit za 150 kc...dokonce i blikaj :) driv sem to mel na skodovce...uz bych si to ale asi nekoupil...to je chces dat misto parkovacek?
Ja mel taky za 120 a fungovali pres rok, pak jsem je sundal z auta a uz 2roky mi lezi v garazi... je to celkem na pi..u vec:-)
Mno asi jo misto parkovacek,ale pokud znate lepsi umisteni tak si necham mile rad poradit-mam Renault Clio starsi typ
poradím ti lepší umístění = nechat ležet v krámě :-)))
Lepší je dát je do mlhovek. tam pak není jiný zdroj světla. Dozadu pak místo zpátečky:-)))
ja vrtul to svetlo. misto parkovacek je blbost...
mel jsem tam i parkovacku, H4 i strobac.
Antoniova verze je best ale bacha na parabolu...Bylo by to drahý
TROY :-)))))))))))))
me jedny nekde lezej az par let v dilne a premyslel jsem, ze si je dam na vanocni stromecek

31.01.2008, 19:42 |
sagi misto parkovacek je urcite blbost,i kdyz se to tak dela...ja treba taky vrtal do paraboly...ale uz bych si to na auto nedal...radsi si dej to clio do kupy nez z nej delat vanocni stromecek,muj nazor

31.01.2008, 20:27 |
zipp on chce přistávající Boeing :-P, ne auto v dobrým stavu ;-)
Mno dobre dam na vase rady!Nebudu to auto preplacavat kravinama!

31.01.2008, 20:55 |
zipp rozumnej názor - schvaluji

31.01.2008, 21:50 |
clown no aspon, ze to pochopil celkem vcas

31.01.2008, 22:49 |
toom myslim ze tohle je out
neřeknu, kdybys je dostal, ale určitě bych za to neutrácel
era stroboskopu a neonu uz je davno pryc....
a za ty body to nestoji...
Tak presne ty same co daval odkaz uzivatel Spoiltak mam uz pres dva roky ale ve skrini a tam je jim dobre a zrejmne tam i zustanou i nadale :-))))))

01.02.2008, 17:22 |
PL113 Rozhodně ne!!! Včera v noci jsem viděl nějakýho tipa stát se strobáčema u závor a jel jsem okolo a měl úsměv od ucha k uchu!!! To už opravdu není zase tak sqělý jaký to bylo dřív...pak to lidi začli dávat i na největší rachotiny a mysleli si, jaký jsou drsňáci!!! :DDDDDDDD