Navštíveno 1017x

Zdarek,potrebuju poradit.Chci si do vr6tky koupit odlehceny setrvacnik a mam par druhu na vyber.Poradite nekdo pro co se mam rozhodnout a nebo je to jedno a nechat na cnc stahnout ten stavajici??
[ Link ] [ Link ] [ Link ] Predem dik

29.01.2008, 18:56 |
Kesam Pekne ceny a pojede to je to hodne znat?
Kes@m... si piš že je :-)
no nevím a nebylo by lepší nechat ho odlehčit?! já to tenkrát nechával dělat, no dělali jsme to u kámoše a super......... jinak pro remcaly, další známý dělal závodní škodovky a tak nebyl problém ani vyvážení setrváku! ;-))
Thomas987: správná připomínka ;-)
pro chytráky - to že někdo umí vyvážit setrvák je naprostá samozřejmost a banalita, nicméně tím, že si necháš ztočit/ odlehčit origo riskuješ 1, jednu vcelku nepříjemnou věc 2, ztrátu funkčnosti spojky
schválně zda někdo tyhle 2 hodně podstatný body ví - kámoš co dělá závodní škodný to ví jistě 100% :o)))
No kamos mi to taky muze odlehcit na cnc ale mam strach,radsi si priplatim a budu aspon trochu klidnejsi.Videl jsem co to udela kdyz praskne:((
no to určitě ví, akorádže to by jsi musel tak trošku vidět jak ten setrvák sám o sobě vypadá!! jelikož je tam dost materiálu kterej tam je k ničemu........a každý auto (značka) to má jinak.
jinak u VW je na setrváku plno materiálu kterej tam není potřeba, najezdil jsem s tím plno km a nic se nestalo.....a nejsem jediný kdo měl takto upravený setrvák..
ten materiál tam má krom, váhy ještě jednu hodně podstatnou vlastnost a čím ho je tam víc tím pro tuhle vlastnost lepší a není to nic zanedbatelnýho ....
a jakou podstatnou vlastnost máš teda na mysli?? by mne zajímalo!? jelikož s pevností či něčím podobným to nemá nic společnýho tenhle kus materiálu, tak by mne zajímalo jaká je to vlastnost?? ;-)
To slyším prvně, že by koncern na nějakém dílu použil více materiálu, než bylo určeno techniky, přepočteno ekonomy a potvrzeno technology k dosažení životnosti 5let/100 000 km :-D. Sorry za OT....