Navštíveno 1296x

28.01.2008, 21:40 |
Octan Chtěl jsem se zeptat zda někdo neví zda je možné u Octavie I r.v. 99 s 2 airbagy (volat a spolujezdec) připojit airbagy v sedačkách?Někdo mě říkal že se to dá připojit bez problémů, že tam je jednotka pro 4 airbagy a jen ty 2 jsou připojeny a 2 volné.Nevite zda je to pravda, jsem v tomto směru amatér a ani nevím kde se tá jedntoka nachází.
Díky za každou pomoc, radu.

29.01.2008, 08:13 |
20bad Určitě musíš mít jinou ŘJ na bagy, jinak tady se to uz resilo staci pohledat
[ Link ]
jiná řj na bagy a snímače nárazu na bocích cca v místě pod sedačkou na každé straně

29.01.2008, 15:12 |
Octan Na tom odkazu jsem nic nenašel.Zřejmě to asi špatně hledám.
Mam sedačky kde jsou boční bagy a tak by tam ten snímač měl být né?
Pod sedačkou je jen konektor pro připojení a tak jsem myslel že by to stačilo připojit do ŘJ a bude to fungovat ale asi mejlka, co?
Kde v Octavii najdu tu ŘJ pro begy? Kolik by případně stála ŘJ pro ty č begy a kde se dá sehnat.
Řj na bagy je pod tunelem uprostřed,snímače bočních bagů jsou přišroubovány pod kobercem k podlaze,prostě ti to nepůjde neřeš to a ani nedoporučuju se v tom hrabat pokud nemáš origo instalaci ,čidla a jednotku

29.01.2008, 16:41 |
PL113 to Octan: A proč si prostě nezajdeš do servisu škoda a nezeptáš se? Na tom není nic těžkýho a ani tě to nebude nic stát!!! Moje rada zní zajít si do servisu a na všechno se zeptat...do tohodle bych se sám nehrabal a vůbec bych nespoléhal na rady ostatních (neříkám že jsou špatné)... nebo ti vyletí airbag do obličeje a už nebudeš muset nic řešit!

31.01.2008, 22:00 |
Octan Oki, zkusím ten servis Škodovky a uvidím co mě tam řeknou.I tak díky všem za pomoc s tímto problémkem.Třeba to nějak půjde udělat.
Tak díky