Navštíveno 1117x

Tak dneska jsem namontoval H4 bixenon, v noci projel a zatim musim rict, ze jsem velice spokojenej, sviti to dobre jak na potkavaci tak dalkove, vybojka uz se vesla bez problemu do patice, ne jako u tech minulych, kde byla o 1mm vetsi. Sviti to rovnomerne a dost daleko, nikdo na me zatim ani jednou neblikal, oproti taky tem minulym. Vybojky jsou 8000k, protoze jine nebyly skladem. Skvele to sviti i na dalkove, ty minule svitily pri prepnuti na dalkove asi jako parkovacky :-) Minule sady staly vazne za backoru
Po instalaci nikde nic neblikalo, vse zatim bez problemu. Tak jeste jsem zvedavej na to nejdulezitejsi a to zivotnost.
Takze tim to dekuju Danovi a delam mu tady malou reklamu :-)
kolik si dával a na čem to máš???
Přidám se k tomě Rajdlosi, mám od něj také novou sadu a je to dost dobrý hlavně naprosto funkční
tak jesti v úterý přijedeš, tak mi poreferuješ, páč o nic taky přemýšlím na Civica ..
prijedu s nima, a prijedu urco
tak Petura pak bude referovat mě, joo ? ;-)
8000 K bych řekl že je moc mám 6000 K a také se mi zdá že je to moc pro příště zvolím nižší než 6000K,když je mokrá silnice tak to moc dobře nesvítí ale barva při pohledu na světlo je nádherná
jine nebyly, jak jsem psal, kdyz to bude svitit na ho..., Dan mi je prej vymeni
Mel bych zajem na fabku...mate nekdo??
mam h7r vybojky ze stinim neni problem