Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Prahy

o Navštíveno 1287x o
o 23.01.2008, 16:14 | sk8ty
Čau lidi,nemáte někdo zkušenosti s laminátovejma prahama,těma univerzálníma?Jde mi o to když se zkrátí na míru a překryje tím nasouvacím kusem,jestli to jen nechat tak nebo slepit,přelaminovat a tmelit...

o 23.01.2008, 16:39 | Kesam
Ahoj hlavne nekupuj stou kapsou vzadu tou obri je to na pitchu dostava to zahul jinak je tam ta kapsa a jeste udelas lepe kdyz to zalaminujes uplne normalne do hladka bez tech kapes a pak ty hrany natahni tim lepidlem co to prilepis a je to prelakovatelne a hned to nebudes myt rosekane od šutru poslu ti foto .
o 23.01.2008, 16:41 | Kesam
Tenhle styl je na hovno

foto k příspěvku  od Kesam

o 23.01.2008, 16:42 | Kesam
Od prednich kol je to tam na sracku omlaceny a je to hnus
o 23.01.2008, 16:43 | Kesam
Takhle jsem to mel natazene na narzniku a to se ti neodloupne. a nic ti to neroseka.

o 23.01.2008, 16:45 | Kesam
Je to POLYURETAN tim to prilepis a muzes to natahnout a kdyz jsem je sundaval tak jsem je musel odsekat je to porad takove gumove a drzi to fest je to šedé jeste ti poslu fotku prahu new.
o 23.01.2008, 16:48 | Kesam
Ja jsem tam dal tyhle misto tech modrejch

o 23.01.2008, 16:51 | Kesam
A takhle jsem ho tam zakroutil jako kolem kola urizl a to co mi zbylo tak jsem horkovzdusko nahral a vytvaroval a prilepil jsem to izolackou a vylil jsem to epoxidem a je to pak jsem je tam prilepyl a drzi jak svine. tot vse vic toho nemam :D

o 23.01.2008, 16:53 | Kesam
A nemusis tam hulyt zadne zaklopky kterou stejne ztratis bratrankovy jsem je delal na oktavku a tam, jsem je musel cele zvetsovat ten tam mel žty zaklopky uz od nekoho nalepene tak jsem je daval v jeden kus a super skoda ze ji napaly po 14 dnech nekam pod traktor v Purkarci :(((
o 23.01.2008, 16:54 | sk8ty
Ok,dík,myslel jsem si to,takže slepit,zalaminovat a tmel,super :-)
o 24.01.2008, 12:55 | Kesam
A kdyz to chces spojit v 1 celek tak jeste kit no. to tui take muzu poslat vypada to dobre kdyz otevres dvere a le jak to nekde chtnes na kraji tak je to v prdely.:( nejni zac cuss
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3492 sekund.