Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > elektrony na puntu

o Navštíveno 1102x o
o 21.01.2008, 07:51 | hbobo
zdraec chci se zeptat jakým sprejem mám nastříkat elektorny, chci to na bílo a nevím at mi to neopadne ta barva dikes...

o 21.01.2008, 20:36 | Midnite
ahoj to není jen tak :o))... první to poradně odmasti (třeba acetonem) pak to osmidrgluj at je máš ,,hladké" a pak bych to ještě jednou odmastil a pak základ a pak teprve ta barva... není to jen tak.. kdyžtak napiš na icq..
o 24.01.2008, 17:46 | Rodn3yr
Midnite: Plně souhlasim...Ale dá se to i jednodušeji, kámoš to prostě odmastil a rovnou to nastříkal sprejem úplně obyčejnym (nic speciálního) a kupodivu to drželo a drží...možná to byl sprej na brzdy ale nejsem si jistej ještě se zeptám... ;o)
o 25.01.2008, 09:22 | Alííí
Bojim se, že z elektronů normální barva sleze vždycky. A asi nepomůže ani barva na brzdy.
Radši to nech nastříkat práškem (komaxit). Vypadá to dobře, drží to jak sviňa, a máš na výběr mraky odstínů. Bílá vypadá dost dobře.

foto k příspěvku  od Alííí

o 25.01.2008, 10:24 | tykeev
to Alííí:

dovolím si s tebou nesouhlasit.
Na Alfě jsem sám měl OZ Racing Superturismo a nechal jsem je stříknout klasika bílou (žádnej komaxit, nic special na kola to nebylo) a ani po xxx tisících kilometrech nebyl žádný problém.

A co jsem občas nechával stříkat kola pro kámoše, tak vždy normální metlu a s loupáním či slezením barvy nikdy problém nebyl.
o 26.01.2008, 13:44 | Piskoteek
jako tykeev...

mam na unu kola strikle normal barvou a pokud je sam neobouchaš třeba kličem na kola tak no problem..
o 27.01.2008, 22:05 | u-geen
otazka je jestli to na hlinikovy slitine drzi stejne jak na elektronu...
o 27.01.2008, 22:08 | mishan
Alííí: tak komax na kola je ta největší p*čovina
o 27.01.2008, 23:33 | u-geen
mishan: duvod?
o 27.01.2008, 23:41 | mishan
u-geen: komaxit je tvrdý a když ho tukneš ,nebo víc škrábnež až na kov tak se to začne loupat a už to jede a za chvíli je to v háji, nemá to totiž žádný podklad, vím o čem mluvím, s komaxem pracuju skoro denně ;-) a vím jak takhle upravená kola dopadnou....
to samé ti tu napíše spoustu lidí......co tenhle problém už zažili... ;-)
o 28.01.2008, 01:20 | u-geen
zajimavy, mam komaxit (tedy lidovej nazev pro praskovou barvu, komaxit to asi neni) uz asi na 6tejch kolech a furt nic, nekteri vyrobci ho udajne pouzivaj jako podklad pro normalni vrchni lak, zrejme delaj chybu... mimochodem komaxit neni tvrdej ale pruznej.
o 28.01.2008, 14:11 | Katy
jeden klubak ma na Puntu taky bile (sam si je strikal) , koukni na puntotuning.eu a je tam jediny, tak mu napis ;)
o 28.01.2008, 15:48 | mishan
u-geen: že pružnej :-))))))))))))))))) promin, ale skvěle si mě rozesmál :-)))))
to si fakt asi s něčím pleteš, komax se jako podklad pro vrchní lak rozhodně nepoužívá! ale nebudu ti brát tvoje tvrzení at se tu zbytečně nedohadujeme... ty ho máš na kolech, já s nim dělám ..........víc psát asi nemusím ;-)
o 28.01.2008, 20:29 | u-geen
mishan: a s komaxitem, nebo jinou praskovou barvou?
o 28.01.2008, 22:12 | mishan
s komaxitem....
o 28.01.2008, 22:25 | u-geen
tak s tim zas nemam zkusenost ja (proto jsem psal komax jako obecny nazev pro praskovy barvy, u nas to tak zlidovelo)... je mozne ze se kazda barva chova jinak, kazdopadne treba na pruzinach mi praskova barva nepraska takze asi uplne tvrda nebude.
o 28.01.2008, 23:09 | mishan
jo táák. aha....no tak to máš asi něco jiného, klasický komaxit by rupl hned ;-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3212 sekund.