Navštíveno 3073x

sedačky

palubka

kola origo

pridou casem

vse slo z auta ven i nadrz

po ocisteni

finalni podoba mezitim opiskovano - vzato zakladovkou a pak eurobody

komplet novy trubky brzdove a benzinove

19.01.2008, 19:44 |
kucik Hele co používáš za základovku? Body se ředí ředidlem C600 a mě se stalo,že když sem použil základovku ředitelnou vodou (sem myslel,že to splu nikdy nemůže reagovat) a když sem na to nastříkal body,tak ona ta základovka jakoby změkla a vypadá to, že se bude loupat,takže vše znovu
odrbani a novy nastrik spodku auta

kucik.. specialni barvu na lehke kovy s vysokym antikoroznim ucinkem ted si nevzpomenu na nazev

19.01.2008, 20:08 |
kucik A nemrknnul by ses na plechovku?-:)
Martinz: krasna prace... jen tak dal... supr auto si zaslouzi supr praci... ehm kdy se vrhnes na moje? :-D
hmm, to mas jeste krasny

ale musi to jit ! :-)

2 Newman to je co za autí ??

20.01.2008, 13:29 |
Valis Newman: to mi pripomina moje prvni auti :-) Fiat Uno r.v. 85 :-))

20.01.2008, 14:23 |
Kesam Me moje 1 malucha ten tam mel take dirky :-) Je tpo porsche ne to druhe newmena :-)??
kucik.. tak je to barva PROKOV SYNOREX PRIMER S2000 ja to kupuju ve specialce dum barev jinak je to 0,6 l a chtej za to cca 180 penez , takle vypadala nadrz v zakladovce

luke-jeep...kdy se vrhnu na tvoje tak to nevim , nejdriv musim dat do kupy ty tri svoje a pak se uvydi co bude dal zatim se snazim udelat jedno do roka tak nejdriv 2011 budu mit treba chvilku
newman.. tak uPorsche nastesti uz pred 30 lety znaly zinek takze ja mam cely auto nazinkany nastesti tento skelet je naprosto zdravej a nic se na nem nevarilo a ani nebude

20.01.2008, 17:05 |
kucik martinz díky,pokusim se to sehnat
je to tohle po kompletnim otryskani a rozebrani :-(
taky jich delam vic najednou - nejsou dily - vse se dela rucne :-(

ted pride zajimavejsi cast bude se strojit par prypravenych veci

Marťas, ty si nedáš pokoj :-))) opět musim konstatovat - super práce :))
Prosim tě, kde si sehnal brzdový trubky? potřebuju udělat generálku zadku.....

20.01.2008, 20:29 |
martinz | Upraveno: 2008-01-20 20:31:24
martin924...brzdove trubky sem omeril donesl jsem vzorek sroubeni a do druheho dne byly hotovy a naohejbal sem to sam podle tech starejch a delal mi to jeden prodejce nahradnich dilu na vozy skoda v Pardubicich , a kdyz sem shanel hadice to byla taky sranda vzal sem vzorek a normalne me pustily do skladu v autokelly a tam sme to omerovaly a zkousely, takze ty trubky na cely auto vysly cca 1500 a hadice brzdove pod litr kdo hleda najde
benzin soustava pred

a po mezitim vse opiskovano ocisteno a nekolikrat natreno

transaxl pred

a po , ostrileno , pote zarovy zinek a pak barva

a neco malo nastrojeno

martinz: Pěkná práce a kola - na ty bacha ať Ti je nezabaví brácha na Škodovku :o))
tuner .. dik, tyhle tam brachoj nepujdou sou 5x130 a 9x16 palcu , a ty co ma na aute sice jsou z porsche ale ne meho

martinz: Já vím, že si sehnal svoje, to byl jen JOKE a 5 x 130 na Škodku není problém a 16" už tam měl :o)) Pak dej foto celku.
MartnZ: ty tam máě nápravy z turba? že máš rozteč 5x130.... - vypadá to super, necháš to v zinku, nebo to potom ještě něčim natřeš?
tuner.. ja vim, uz me to taky napadlo ze bych je vozil i na shade
martin 924...nejdriv bude standart vetze a pak se bude predelavat na 5x 130 a nabravy z turba vcetne brzd uz sou doma
konečně 924, která bude brzdit :)))
matin924 ....tak ja nevim zatim jsem jezdil ve dvou 924 kach a brzdily slusne na klasiku jezdeni , pri veci zatezi je to slabsi ale spodek z turba je lepsi to da rozum uz se tesim
tak musim říct, že moje 924 taky brzdila jako drak (třeba oproti Mishakoví nebo Alešoví), ale to, jak brzdí S ko, to je nebe a dudy :D