Navštíveno 941x

zajímají mě vaše názory.....
mám v pytli kat (porsche 924S - 2,5l, má jen jednu sondu před katem) a chci se zeptat, co to udělá když místo něj dám pouze trubku, popř. rezonátor - variantu se sportovnim katem jsem zavrhnul.....
přidá to HP co by to jinýho udělalo :o)

17.01.2008, 09:08 |
20bad ja myslel že u atomsfery to není tak jednoduchý jen to vyhodit ze je tam potreba nejakej zpetnej odpor vyfukovych plynu
martas ja ti prodam svuj jestli chces :-D Na zpetnej odpor by mel podle vseho stacit koncovej tlumic
Luke-Jeep: Díky za nabídku :-) já tam asi narvu trubku a čawsem pořídim asi ten sportovní - te se uvidí :-D

17.01.2008, 13:39 |
Dave72 | Upraveno: 2008-01-17 13:40:24
Ja si myslim ze bude svitit kontrolka s emisema jestli tam je :-)
kontrolka a tady na tom autě? to fakt neni :-)
Díky za rady, prostě tam vrazim trubku a bude to :-)
naprostej nesmysl ... co by tu kontrolku asi tak rozsvítilo ??? uffff bože bože
cidlo sviti me na polu :-)
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no jo jenže Tvoje polo není určitě starší roklu 96 .... :o)
njn a jak mam vedet jak je stary porsche a psal sem jestli to ma vubec kontrolku.
jj vyndat a je to , jinak nejnovejsi tyhle porsche nejsou
Dave72: nebude to tim ze mas misto 1.1 1,6tku? ;-)
sice je to jinej soudek , ale renault 19 16V 135 koní , taky atmosféra , místo katu trubka a jede , je trošku hlučnější , má trošku větší spotřebu ale zase se říká že to přidá 3koně na ke každé stovce koní tj že mě to mělo přidat nějaký cca 4 koně ... :-)
tohle je z roku 1986 :-) je to sice děděček, ale s poctivejma 150HP :-D
a to ja mam jako babicku ze stejnyho roku? :-D asi jo no... jen tech poniku mam vic ;-)
Luke-Jeep: to jen do chvíle, než implantuju RacingChip a vyndám kat :-)
na ten mam spadeno taky :-P :-)
Luke-Jeep:To sice jo ale ja sem myslel jiny polo rv 2003.
for Dave72 - tak snad nejsi tak neschopnej se podívat dokdy se tyhle Péčka dělali ne ???
a staci si precist co jsem psal (pokud tam je)