Navštíveno 1995x

Nevite, jestli nekdo v CR dela Wilwoody?Potreboval bych propojku do brzdice a bastlit to ze sroubu a trubky by asi vyslo draz, nez hotovy, navic kvalita. V zasade by se hodily i nejaky nahradni dily do budoucna.

14.01.2008, 14:19 |
Mario blbost, si to udelej sam nebo nech udelat v servise, je to uplne to samy a vyjde te to an 50kc
Noo, bych si udelal treba, ale zkousel jsem sehnat ty srouby prevlecny,maji palcovej rozmer a nejak se nechytam.A kdyz vezmu cenu brzdovejch veci treba ISA, tak by to bylo urco za dost vic nez 50 plus blba prace.Navic kdyby to u nas nekdo delal, tak by mel i tesneni a dalsi veci, ktery buidou driv nebo pozdejc potreba a nemusel bych honit venkuý.

14.01.2008, 14:40 |
Mario mas icq?
Bohuzel., jen mail pod nickem.
jedinej kdo v čr dělá Wilwoody jsem já :o)
Superlite - jeden ks váží 1,45 kg :o)
Ty pistky vypadaji pekne :-) to je jen tazene z plechu, ne?
Marau, hele a nevis, jakej zavit maji ty presuvny matice na ty propojovaci trubicce mezi pulkama trmenu?Chci pouzit kotouc jiny tloustky a tu puvodni propojku nechci rezat, co kdybych to zase casem menil.
to nevím, ale dneska Ti to na dílně zjistím, případně Ti můžu jednu tu trubku spojovací dát neb mám jednu co je KO, ale matky jsou na ní OK tak si to můžeš pak voměřit ...
pístky v superlite jsou jak mrazový zátky cca ...
No urco ji schovej, muze se hodit. Ja to mam rozebrany, takze matky taky venku, asi zajedu k Faborymu a zkusim zjistit, co je to za zavit. Zatim mi vychazi, ze by to mohlo bejt 3/ UNF nebo 7/16 UNF. Kazdopadne, jestli mas merak na zavity a zjistis to presne, byl bych moooc vdecnej.

15.01.2008, 15:58 |
zazaa
Joo, tam jsem pred lety uz neco bral, netusil jsem, ze se takhle rozjel. Diky.
awd maj naprosto nesmyslný ceny .....
Taky jsem na to cumel, jsem cenove citlivej zakaznik, skoro mam trauma.
On stojí 4pístkový kit od wilwoodu 650$ ? Sakra to je náký levný :)
[ Link ]
Ty potrebujes na zadek sadu? To Marau - hele, kdyby ta propojka byla k mani rekni. Muzu se kdyztak ozvat a domluvit?
Marauder : muzes mi pls zmerit prumer pistku? Na jaky prumer kotouce jsou vhodne, jde mi spis o mensi rozmery, cca 256mm?
Diky
tak uz jsem si nasel tech. info :-)