Navštíveno 887x

12.01.2008, 10:45 |
venito | Upraveno: 2008-01-12 10:46:57
kravo kdo ti slohl podbeh?:)
to sou vymenne prepousteci kanalky do automatky? jakoby mezi tyto bloky?

12.01.2008, 14:14 |
Valis Ty woe,uz vim,do ceho se nikdy nebudu hrabat....do automaticky prevodovky,v tom aby se prase vyznalo
ty woleeee ! taky jem dal BaM ale takhle to nevypadalo !
da to nekdo dohromady??? me by asi par dilu zbylo:D
jj ten kdo vymejšlel automat musel asi bejt notně zkouřenej ...
Mare ne abys tam dal zpátky "kurvítko".To ti musí zůstat!!!!
;-)))
Na tohle bych si teda netroufl ....
MarauderZ28: To delas vse sam? jestli jo tak klobouk dolu, ja shodil vanu a mozek u my prevodovky a dal sem se na to vysral, protoze jak sem ten mozek votocil tak vypadly asi 4 kulicky a byl sem v prdeli. A4LD Scorpio:( ted uz to radsi resim kus za kus celou prevodovku:-) Jinak kukni co udela uvolnena lopatka v menici :-)
[ Link ]
ta fotka neni od Maraudera
jj moje fotky jsou tady, kuličky jsou svině, ale když máš na ně "lepidlo" a u ruky manuál není se až tak čeho bát :o)

hlavne ze tady je vypustnej sroub..... u my je hovno
no mazec:) jestly to jeste pojede tak dobra prace:) ja moji jenom kuchal ze zvedavosti a je to fakt sranda a super hra na cely den:)

13.01.2008, 16:31 |
Pekys co to kurva je za bludiště?
mě by nepomohl ani manuál...
for Samantus - nebyl :o) koupil sem takovej kit kterým ho tam nacpeš ...
mno jednu vanu navic mam, tak si ji v praci upravim, pac vypousteni oleje je krize
mno a přesně pro tohle nemám ty automaty rád, vždycky jak to vidim rozebraný tak je mi z toho špatně :)))
kanálky to je v podstatě žídící jednotka automatický převodovky, cestičky kudy putuje olej pod různym tlakem, a různou dobu kterou ovlivní dýlka toho kanálku . . .. . sou tam schovaný všechny kvalty ,momenty podřazení atd : ) nemám to rád a doted nechápu známýho co se timhle živí, a vždycky jen na něj dělám "hmmm" když mi vysvětluje jak ten olej jde vlastně sem, tam , tamhle, proteče na druhou vrstvu tam tam a tam zatlačí do válečku kterej tohle a támhleto :))))
BTW : koukám že vejfuk už zažil nějakej ten improooovment co ?
vejfuk zažil "katalyzátory do prdele"
dobře mu tak ;-)) muj to zažije co nevidět :) beztak po těch 250tis bude už hyn :))
neco podobnyho mam nekde pod posteli v krabici, kapesni bludiste, ale ta kulicka tam je jen jedna :O))
tak přátelé co se stalo to sem vživotě nezažil a asi už nikdy u NA auta nezažiju, z Impaly se stal neskutečnej kretén, to se nedá udržet v přímým směru když nepočítám dálnici neb to jde neustále dveřma napřed, jen musím koupit Borlu vejfuk neb teď to má zvuk jak Messerschmidt ale jede to fakt brutal a kvalty to tam plyve jak tenisovej trenažér míčky ....
Jo takhle vypadaly katy ...

Tak to blahopreju, kvalitni prace je hned znat, neodpovedel si mi jestli automat skladas sam nebo ne :-)
jo všechno dělám sám, až na sváření to nechávám profíkovi :o)
Klobouk dolu, vazne, me ted taky ceka hrabani se v automatu, ale jen tesneni filtr, a shozeni priruby to je vse, jo a vytvoreni te zatky:-) tu si tam navaril, nebo napajel mosazi?
navařil na potřetí .... doporučuju mosaz
smekám a opravdu mé uznání :-) :-)
a dnes mi este zacla prokluzovat zpatecka, si v tom pripadam jak na masine:-) uz abych to mel hotovy...