Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Sportovní 3-bod pás do Feldy

o Navštíveno 869x o
o 11.01.2008, 20:04 | MiBa
Zdravím, chci se zeptat nepřidělával někdo 3 bodový sportovní pás do Feldy na sedačku řidiče? Nevím jak přidělat nebo ukotvit pravý "bod". Myslel jsem za původní třmen, jako tu pojistku nebo jak to mám nazvat. Ale ten konec sportovního je moc tlustej a na šroub co tam je do sedačky nelze. Díky moooc.

o 11.01.2008, 20:52 | stef99
Cau, ja je tam mam. Odendal sem plasty ze sedacky a dal ji misto toho protikusu co je tam origo....jestli ti tam nejde tam nejakej ty ocko ktery tam pasuje bych mozna nasel. A jeste jeden zavit je kdyz das pryc stredovej panel kolem rucky tak pod kobercem sou jeste na kazdy sedacku jeden....
o 11.01.2008, 21:18 | MiBa
Ahá díkes. No já tam nemám origoš sedačky. Už 2 roky tam mám Raceland GTB-II nebo jak se jmenujou. Jsou polohovatelný.

Photo tady:
[ Link ]

Ty závity vedle ručky na střeďáku zkusím najít. Ještě jednou díkes.
o 12.01.2008, 20:08 | stef99
Jj jasny, ja mam taky podobny ale mam je dany na origo pojezdy takze pas sem dal tam....no ty zavity u rucky tam mam,,se podivej tam
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.354 sekund.