Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > ma snima nekdo zkusenost

o Navštíveno 1277x o
o 11.01.2008, 13:27 | niooos

o 11.01.2008, 16:40 | Unihero
to niooos: koukám taky na ně ale chtěl bych komplet asi podvozek, za ty peníze je to velmi pěkné, ale taky bych rád věděl nějakou kvalitu apod...
jinak sry že Ti sem lezu ale zdalo se mi zbytečné zakládat new thread na stejné tema...Díky
o 11.01.2008, 18:04 | Losky
jj, rozebíralo se to u mě:) Ale tohle budou spíš nonamy, ta cena je nízká
o 11.01.2008, 22:37 | niooos
Unihero:ne nevadi mi to spis na opak
o 11.01.2008, 23:01 | Unihero
mno kamarád koupil podvozek od FK Automotive a je to celkem tvrdé ale i pohodlné, má ho týden tak žádné problémy, myslím si že je to jeden výrobce pro hodně firem...
takže asi do něj půjdu, ale nevím jestli se Ti nevyplatí koupit celej podvozek pač pružiny na staré tlumiče(pokud nemáš new) se mi zdá tak trochu blbost i to co jsme slyšel...když jsem tak koukal nabízí tam splátový prodej což je docela fajn.
tak asi v pondělí objednávám komplet.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4265 sekund.