Navštíveno 1111x

cestou do školy sem potkal tento tunign car :D... foto je z mobilu v době kdy zrovna pršelo jak sviň... dnes nové :D

a další

a finále...

07.01.2008, 17:10 |
conti Neni nejhorsi
Nic až tak špatnýho na tom nevidim...a SPZ jsi moh smazat.
prijdes ho ukrast?... no nic. Ten stribrny nastrik sprejama se loupe ale tak detailne to uz nefotilo. je to docela dost zloupany
videl jsem horsi.... Tohle je jeste slusny!

07.01.2008, 18:19 |
Shr3k Midnite: Mno zajímalo by mě, s čím se pochlubíš ty. ;o)
Nic tak hrozného na tom nevidím?!
midnite má tuning Clio teda aspoň to tvrdí nebo ne ?
chlapi, uz se uklidnete. to sem budete cpat vsechny tyhle sade a favority? ja jich potkavam za tyden desitky a nic zjimaveho mi na tom neprijde.
vzpominam si, ze v 18ti jsem taky lepil na wartburga kde co a vim, ze nazor "dospeleho" okoli mi byl ukradenej. pac cim vetsi kritika, tim vetsi jsem byl aspon rebel :-)
kdyby se tady aspoň řešilo něco pořádnýho a né pořád řešit takový ptákoviny a navíc každýmu se líbí něco jinýho.
jeden z těch hezčích skvostů co se pohybujou po čr :))

07.01.2008, 20:21 |
pov nic zajimavyho, ale skoro jsem cekal ze tu obevim svoje auto...nastesti jezdim do prace driv nez ty do skoly :)

07.01.2008, 20:22 |
JR Shr3k: Midnite je velkej tuner, to ses tady jeste nevsiml? Dokonce ma i jednoho vzdalenyho kamarada, kterej ma na aute snizeny pruziny.
JR to sedlo

JR: hh ty ses ale ************ :D netvrdim ze jsem velkej tuner ale davat plastovy doplnky a naplichat to sprejem ktery s eloupe...
JR: trefil hřebíček na hlavičku :-))
jinak aligator: u vas je ted moderni LOL?
Nismo.: tak tento se potuluje tak max po Otrokovicích :) a jezdí s ním jeden starší pán.
ne jezdíme i třeba tankem

no pokud s tím jezdí důchodce tak mu zdřejmě o tuning ani o olupující stříbrnou nejde

nevím jestli je to majitel ale sem tam ho vidím s tím frčet... a bagrem nejedete?
jdi se raději učit aby jsi nedostal kuli

:D kde to bereš :D neboj kuli jsem dostal jen párkrát a to ještě na základce...
dělej tak, abych tam na tebe nevlítnul

ja se z tebe po*eru :D co nepošleš dalšího :D
Val spat nebo zítra budeš jídlo zvedat ze země jak budeš zeslábly z noční návčtěny pc

a navíc aby jsi nezaspal do školy

07.01.2008, 22:25 |
Lukaash | Upraveno: 2008-01-07 22:26:28
jako mycTD : nechapu, proc mate porad potrebu se cpat podobne nezajimavy auta, popripade se nekomu posmivat ze je takovy nebo makovy :-/ ...

07.01.2008, 22:38 |
DaveX Souhlas s Lukaash ;)

07.01.2008, 23:07 |
Shr3k Lukaash: To je jenom komplex mladého mesiáše, který se rozhodl, že ostatním ukáže tu jedinou správnou cestu a využije při tom každou plechovku, která se mu nějak znelíbí...
Ein Volk, ein Reich, ein Tuner! ;o)

07.01.2008, 23:22 |
BT4U Bohužel se musím připojit, nevidím nic než zbytečné téma :-@
Lukaaash: není tu o posměchu ani slovo tak sry... Shrek jak sem psal komplex nemam auto poslu.. psal sem na icq...
Aligator: kde to beres? :D
aha, a ten smajl v prvnim prispevku patril cemu?
kazdopadne jsem to myslel obecne...ne jen pro Tve tema ;-)

07.01.2008, 23:31 |
Shr3k Midnite: Znáš tu o té potrefené huse? ;o) Všimni si, že jsem odpovídal Lukashovi na otázku, co to ty lidi (Lukash použil množné číslo) bere.
2Lukaash:
To je prosté. Už je tu X témat s fotkama tu(n, z)ingových aut, kde si všichni houfem notovali, jaký je to hnus. No a midnite chtěl být taky zajímavý, ale holt se to né vždy povede....

08.01.2008, 09:11 |
ddawe nevím no, dělat si prdel z fáva je docela ubohý...vždyť to neni auto

08.01.2008, 09:43 |
Alííí Co já bych za to dal, kdybych do školy mohl jezdit tímhle...místo chodit pěšky. :o)
Jinak nikdo neví, co se z toho Fáva (klidně ještě letos) může vyklubat. Abysme se pak v TC nedivili... :oD
To Favo je jeste hodne v pohode, oproti jinym uletum.

08.01.2008, 12:30 |
Kesam
:D tuner?
Lukash.. tak ja davam tyto svajliky hodne vis? jinak dnes se videl ze tam ma nalepku z Vyskova tak jestli nekdo videl...
Taky jsem něco našel na pomluvu :-)

a ještě jedna zespodu věrny své vlasti

08.01.2008, 20:34 |
Rudi to opěrátko u toho prvního je fakt šílený, ale jinak tak normál no..

09.01.2008, 14:24 |
Algol Pokus o to býti středem pozornosti bez valného výsledku....
Hele kromě auta připoj i svoji fotku...víc takovejch jako ty tady...

09.01.2008, 14:38 |
DEPH2 Midnite :nechápu co je na tom k smíchu ,já vidím klasický fávo s klasickýma doplnkama jen je má v jiné barvě. zachvilku sem bude někdo dávat Fábii v socan verzi a bude se smát že to nemá nárazníky v barvě

10.01.2008, 15:33 |
conti Ste dost,resite sr....Starejte se kazdej sam o svy auto ,a nekrityzuj te druhy,tajto dokaze akorat nasr...
jako vopravdovej krasavec!!!!