Navštíveno 1596x

Chtel sem se zeptat z ceho jsou udelane ty chromovane listy v otvorech toho narazniku? je to nejaka kulatina?? nebo jen plech poohybanej do urciteho tvaru na ohybacce??

myslim ze to bude spis drat, nebo tenka kulatinka...
asi ano ale i kulatina tohoto prumeu ma svou vahu zajimalo by me jak moc je to tezky pokud je to z te kulatiny

06.01.2008, 13:49 |
bastr spis to bude nerezova trubicka ta bde lehči a neni problem ji slusne ohnout ...

06.01.2008, 13:54 |
helix prodavaj se i takovy pulkulaty nalepovaci listy o ruznejch prumerech.. ale tohle vypada spis na tu kulatinku..
tohle tipuju na tenkou nerezovou nebo hlinikovou trubku...
jinak se dava treba nerez plech kdyz se delaji takovy jako-zebra, co jsem koukal nejde nekde na sraze
tommas anevedel by jsi kde se to da sehnat ty zebra ?
kulatina tohoto prumeu ma svou vahu ... ano pokud je z duralu váží naprostý hovno ....
Je to kulatina , materiál netuším , ale asi obyč kulatina pochrom , švagr není doma že bych se ho zeptal .. ale ano , nárazník svoji váhu má ale není to nic strašný , je to odpovídající velikosti ..
Matalion: udelej si nacrtek rozmeru a pak si sezen jakyhokoliv klempire, kterej ma ohejbacku a mas to:-)
Nerez sezenes bud nekde v zamecnictvi, nebo prodejne hutniho materialu.
Kulatina to nebude, jak rika Mar, hmotnostne se mi to nezda...
podle me je to obyc pochromovana kulatina.
podle me je to obyc pochromovana kulatina.

07.01.2008, 15:25 |
toxic | Upraveno: 2008-01-07 15:26:30
No jestli chces tak ti dam kolik budes chtit pochromovane trubky cca prumer jeden centimetr.
Da se to pekne ohnout a je to lehke pro ten naraznik
Foto kde to je dane:
[ Link ]