Navštíveno 1395x

Videl jsem tu topic na A6 s koncovym tlumicem, hrozne se me libi ta posledni fotka jak ma dva vyfuky jedne na kazde strane ?
Kolik takova sranda stoji, popripade jak se to dela ?
Nebo kde sehnat tlumic na nejaky zajimavy na jednu stranu treba z dojkoncovkou, bohuzel ja sem nikde zadny zadni tlumic na Omegu nenasel :( nevim proc :(
Popripade vsiml jsem si ze hodne lidi tady umi VT nemohl by me nekdo udelat jak by vypadal zadecek me mile :) z dvema na konci ?
Diky moc vsem za nejou aktivitu
duplex výfuk na Omegu najdeš na německých stránkách
Diky za radu, ale to nevim ktere to jsou :( a halvne, zrejme tu nebude zastoupeni, ci neco podobneho.
Vynechavam Irmsher a Steimetz, to bych si ten vyfuk mohl nechat udelat na zakazku od predu az dozadu :(
např.
[ Link ] výrobců je dost, když jsem měl Omegu, tak jsem se o to taky zajímal, dej si vyhledat třeba Endschalldämpfer Duplex opel omega

NEjaky stranky u nas byb nebyly, z venku bych to nebyl schopny objednat. Nejde to resit nejak koncovkama ?
jde to udelat jednoduse...mi se s tim ale nechtelo hrat.
sezenes si trubky, nechas naohybat a koncovky si ulozis kam potrebujes.
jen dej pozor ze tu jednu trubku na pravou stranu potahnes kolem palivove nadrze, takze tam opatrne.
ale myslim, ze kazdy sikovny mechanik to udela...
Aha to zni zajimave. Jeste se zeptam, jde koupit treba jen "koncovky" nejake solidni a navrit do stavajiciho tlumice ? a jeste kde se v tom tlumici napoji ta druha strana ?
Na své jsem to dělal sám, napojení té druhé strany jsem udělal hned za tlumičem. Vypadalo to výborně akorát vada na kráse, že z toho napojení ti to v podstatě vůbec "nekouří". Dá se udělat i napojení před tlumičem, ale pouze v případě, že máš specoš tlumič, který to má vevnitř udělané i s výstupem dozadu. Zkusím ještě pohledat staré fotky
Hmm tak to bych byl rad kdyby jsi to sehnal, ja to mam udelane tak ze me jdou 3 svody a 3 svody kazda vetev zvalst a potkava se to v zadnim tlumici

jasně, klasika šestivál. Za koncovým tlumičem uděláš odbočku na druhou stranu a hotovo, protože místo na druhý tlumič (že bys každou větev zakončil jedním tlumičem) tam myslím není - nádrž
Hmm tak moc do toho nevidim, jestli je tam misto ci ne, kazdopadne by bylo asi pohlnejsi jen na drueh nechat koncovku, co tak kouka, asi i financne ze ?
tak dva tlumice tam nedas. je tam nadrz :o(
jedine koncak vypustit a dat tam koncovky na kazdou stranu a spojit to trubkama ke strednim dilum. ale to uz by asi delalo velky kraval to auto...zalezi na tobe.