Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > hid ci xenon dodelavka upgrade/pruzkum

o Navštíveno 1152x o
o 04.01.2008, 21:16 | xenonman
premyslim ze zacnu nabizet komplet cele sady tak aby vse splnovala predpisy a prochazelo stk

tzn ze komplet sada by obsahovala

- xenon sadu / dle typu svetlometu
- ostrikovace
- nadobka na ostrikovace + moturek pro svetla
- automaticke naklapeni

podstatna vec cena bude dle daneho auto a podle toho jake ostirkovace bude chtit zakaznik original nebo uni

takze piste podle ohlasu uvidim jestli spustim tenhle projekt
pro pripadne zajemce at se jsou pripraveni ze montazni prislusenstvi bude minimalne ve stejne nekde i vice penez nez samotna sada xenon :-)

kontakty:
tel:608818171
mail:xenony@seznam.cz
www.xenony.kvalitne.cz
jsme platci DPH

o 04.01.2008, 21:30 | mishan
promin že ti to tu zasírám, ale psal sem ti na ICQ, ale asi nedošlo. Chtěl bych vědět jestli mužu u HID sady vymenit výbojku H4 Bixenon telescopic za čočku s výbojkou. jaká by popř byla cena, montáž si udělám sám, díky
o 04.01.2008, 21:53 | xenonman
vymena ? no pokud slovem vymena myslis dat jinou elektroniku a upravit - parabolu aby tam sla uimistit cocka tak ano :-)
o 04.01.2008, 22:04 | mishan | Upraveno: 2008-01-04 22:06:58
no asi sem to blbě napsal,myslím jen vyměnit výbojku H4 za výbojku s čočkou, zbytek jako měnič a trafo by zůstal..resp předělat parabolu z H4 na čočku ( VW G2 - čirá optika) tak cenu za tyto dvě věci
o 04.01.2008, 22:10 | xenonman
hodne prace, par kluku to delalo tuhle prstavbu ja jsem se do toho nepostel pac parabola ja kovova a by to nejak vypadalo musis znicit sklo ne si hodne vyhrat aby si to udelal jinak lze to je to realne ale pri cenach lam co se daji sehant uz hotove jestli to ma cenu resit
o 04.01.2008, 22:19 | mishan
no, práce se nebojím, kdybys věděl co dělám ,tak bys napsal že to zvládnu s prstem v nose, ale to je jedno, a světla s čočkou na G2 kulaté myslím že neexistujou, chci prostě čočku místo Výbojky H4, tak mi napiš cenovku ;-)
o 04.01.2008, 22:44 | xenonman
pisni mi na icq co teda vse budes chtit
o 04.01.2008, 22:51 | mishan
ok
o 04.01.2008, 23:17 | Augi
xman: já to každopádně chci! Víš, že origo lampy mám, takže potřebuji dodělat ostřikovače a automatické naklápění. Kdy se můžu stavit? :-) Nebo se stavíš Ty v rámci nějakého výletu na Moravu.
o 05.01.2008, 10:47 | chudy
já bych byl taky pro, abys spustil tento... jak jsi to napsal.... project :-)

určitě se najdou lidi, kteří by rádi všechno komplet i s ostřikovačema a automatickým naklápěním a jsou ochotni si příplatit... jestli se pletu, tak minimálně já jsem ochoten :-)

určitě by bylo dobrý napsat aspoň řádově cenofku pro představu, na kolik by to vyšlo komplet u HIDek nebo xenonu... pokud už nějakou představu máš...

mě osobně by zajimalo, jestli by to bylo vůbec možné zajistit automatické naklápění u bixenon modulů v neoriginálních světlech... ale asi těžko, že? :-(
o 05.01.2008, 13:44 | dddd
já bych byl , taky pro komplet sady
o 05.01.2008, 13:51 | Arnie_one
Me by to take zajimo . Pro info kolik by vysla Omega B , komplet aby byla splnena STK ?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3814 sekund.