Navštíveno 1872x

02.01.2008, 16:41 |
DaveX [ Link ] nazdar kluci, má někdo zkušenosti s těma výfukama?? Nebo jaké výfuky dáváte na felicie?? Byl bych rád za vaše názory :)
Já osobně mám Laityng, dvouplášť, jednoplášť je strašně uřvanej, se Soietou, žádnou zkušenost nemám, ale chtěl bych od nich nějaký na letošní sezonu.

02.01.2008, 16:45 |
DaveX Já právě uvažuju o jednom z těch DTM
Já mám na feli taky Laityng...a velká spokojenost...ale soieta asi není špatná protože co sem četl a tak tak kdo ji měl byl spokojenej.....a plus je že je to atestovany:)

02.01.2008, 17:54 |
DaveX já právě chci s atestem :) a jsem i docela rozhodnutý pro nějaký ten výfuk od soieta
tak asi nemáš co řešit....:)jestli chceš jedině s atestem
Myslim,že soiety se bát nemusíš.
Taky mám Laityng a spokojenost. Pěkný decentní zvuk žádnej uřvanec. Na soietu jsem slyšel jen a jen chálu takže myslím že se toho nemušíš bát. Jen DTM bych nebral....

02.01.2008, 18:23 |
DaveX Collin: proč bys nebral DTM??
Jen kvuli tomu že se mě to nelíbí, nic víc.

02.01.2008, 19:23 |
DaveX Do léta je daleko, je času dost v rozhodování :)
vyfuky Tyll - pasuje, stojí pár stovek a neohluchnes. Na to peknou koncovku a hotovson:-)

02.01.2008, 20:09 |
DaveX tommas: já chci spíš něco pořádného a kvalitního, né nějaké svařeniny :-P
Dave: tak ted jsi se clovece netrefil, Tyll je zrovna v pomeru cena vs. kvalita vs. zivotnost to nej co je. Vejfuk na 80-100 tis km za 7 stovek s presne navarenyma okama pro upevneni, ze se do toho nemusi nikde mlatit a vymena trva 5 minut mi najdi jinde:-)

02.01.2008, 21:30 |
DaveX jj tak to promiň, jen se mi zdálo že jsi to psal jen tak ze srandy.. Dej mi nějaký link nebo tak něco a já na to kuknu :)

02.01.2008, 21:57 |
Prady nebo se taky mrkni na
[ Link ] tady maj vejfuky na feliny za libový ceny

03.01.2008, 00:53 |
Rustapha-659 | Upraveno: 2008-01-03 01:03:24
Zapa je jebka největší..ceny má pěkný,ale fotky mizerný a malý..nicméně po podrobném prozkoumání toho zapertlování a tvaru tlumiče to všechno vypadá na bohužel NORMÁLNÍ VÝFUK KARSIT Příbram s přepážkama na Feldu/Fávo,co koupíš v Globusu za 800,- a je na něj jen navařená koncovka a dostane černou vypalovačku a je to...a práskne ho za 2.500,- ... de facto podvod-to nemá s laděnym výfukem kromě vzhledu nic společnýho.. :o(
DaveX : dělej jak chceš - tvoje volba,ale když půjdeš do Soiety,budeš spokojenej a ten výfuk fakt přežije auto...ještě ho prodáš po letech za slušný prachy prakticky v původním stavu.. :o) sice mi ho na Jarově ve Škodovce před 7mi nebo možná skoro 8mi lety prodali za neuvěřitelnejch 5,650- ale tenkrát nic moc nebylo..a tam si ještě samo kuwy řádně přihodili skoro 1,200- proti ceně u výrobce (což jsem tehdy nevěděl-nebylo info)...ale nelituju

03.01.2008, 07:36 |
DaveX Já už jsem docela rozhodnutý,půjdu do té soiety.. Všude jsem o tom četl a nikdo si na výfuky od soiety nestěžoval.

03.01.2008, 10:06 |
SIS Já tam od výfuk od JP a jsem spokojený
[ Link ]
myslim ze soietou nic nezkazis nicmene ja pujdu nejspis do homemade vejfuku + navarit nejakou koncovku, protoze na koncaku nejde skoro nic zkazit a udelas si zvuk podle sebe... taky sem chtel soietu ale kamaradi me tak nejak naznacili, ze 3500 za konec je proste dost...