Navštíveno 1603x

Potrebuji na polo 6N2 a nebo G3 zadni stekolak od KW ... muj odesel po 10tis km (vetsina km po dalnici v SRN) ... asi mu vadilo tech 250kg v kufru :c()
KW prej zvladne ty kg ... a nebo jina rada?
OT: Od byvaleho vyvojare Bilstein bych ocekaval lepsi kusy :-(
[ Link ]
jjj ja taky :c(((
fota nemam ale zadni jsou uplne KO jeden uz mlati jako prase a to jezdim jen v lete a skoro porad po dalnice a po cca 10tis je po nem a to byl na G3 VR6
co takhle na stávající KW nechat udělat patrony podle tvejch potřeb třeba u HP?
nemam KW ... chtel bych KW ale udelat patrony by bylo super
podle mě bude nejlepší nechat udělat od HP podvozek na tu konkrétní zátěž

02.01.2008, 15:46 |
DaNNy TAZZZy, on pasuje podvozek na na 6N2 Polo z G3?? Ja jsem se taky koukal po KW na Polo, ale kdyz jsem uvidel cenu, hned jsem si to rozmyslel... Ale co treba tento :
[ Link ] Jeste bych se te chtel zeptat, zda existuje loketni operka na 6N2. JR mi jednu objednal z Nemecka a ta tam nepasovala, i kdyz byla na tohle auto urcena. Tusim ze od JOMu. Pak jsem zkousel jeste dalsi, taky urcenou na tohle auto, ale opet bez uspechu... Nemohl by jsi ji nekde sehant pripadne nevis, kde by se dala koupit?? DIky

02.01.2008, 17:52 |
JR Tazzzz: A proc mi nezavolas? :-))
TAZZZZ: na Ebay je toho mraky
JR ... kokni mi na cenu prosim ale 100% jen zadni.Dikes
A nebo HR ... take zadni :c))) Dikes vsem

02.01.2008, 22:44 |
JR Ty si myslis, ze to nekdo prodava na pulky? Budu to muset poskladat z jednotlivejch komponent ..... nemam te rad :-D

02.01.2008, 22:45 |
JR jinak H&R bude schudnejsi varianta
mám hr a super i po 20tis km

04.01.2008, 22:48 |
JR Jinak info koho to zajima ..... podvozky se prodavaji pouze v celku, kdyz sem pocital, kolik Tazzzze vyjde jen zadek (poskladanej z dilu), tak to je cca 17k, kompletni podvozek stoji 27k takze se to moc nevyplati. A pokud uz mate treba H&R podvozek a je spatnej, tak vyrobce na to v pohode opravuje a osazuje novejma dilama.