Navštíveno 1088x

mohl byste mi nekdo pro inspiraci hodit nejaky 16ky na pašíka?? nic extremniho..:) diky...

26.12.2007, 18:02 |
Zip tak sem hoď jaký na to chceš dát a jestli nevím vůbec jaký, tak spíš prohledej net.
no ja prave vubec nemam predstavu a moc B3 s hezkyma kolama nejni k pohledani...
a treba i trochu snizit, pokud by se vam chtelo.. :)
;o)

hm, ted premejslim, kterej se mi libi nejvic a myslim ze vsechny 3.. :)
porsche kola sou porsche kola ;-) krasavec
jj ale stejne mi nezbyde nez jen koukat, no.. :) studenti to maj tezky.. :) takze nakonec koupim nky 16ky do 8-10t a nebo nejaky 15ky...
ta zlatá a borbety se mi zdaj takový přijatelný, ten flip flop je až moc na mě
no pěkné barvičky a pak že se na staré pašiky nic nedělá
jj ten zlutej se m taky zda nejvic prijatelnej.. ted jde o to jaky kola budou prijatelny pro me.. :) nejakynavrhy???
pepino-jjten je z vw-clubu..
no to je šlaušek i tady z AHC a bydlí kousek ode mě ;-) a má to 16"
passat hezkej.. taky budu davat to gti lizatko.. ale chtel bych videt nejakej napad na kola za dobrou cenu abych mel inspiraci pro jaro...:)
to nejsou 16" :D, tohle je ještě o palec vejš, a je na tom ještě hááááfec práce :/
sem se trošku sekl, noo.... :-) ale sednou tomu
prace jo, ale jako nestydel bych se s takovym pasikem nekam jet... :) to na mym je plno prace... :(
no to jo... taky bych bral.. :-P ale lepsi by byl ten VT myho.. :D
taky mám nějakou inspiraci :-)

27.12.2007, 19:18 |
No Respect | Upraveno: 2007-12-27 19:19:34
holt v jednoduchosti je vážně krása :-)

no respect-Tak ty prvni dva sou hodne velkej mazec.. ten prvni je z CR, ne?? to se asi muzu s mym jit zahrabat.. i kdyz o par cm dolu a kolecka... :)
přesně tak, první pašík je z ČR, proto jsem zamáznul spz, už ani nevím kde jsem tu fotku našel, asi někde na vw clubu, ale fakt krasavec
kola dělaj prostě auto :-)
jj stopro z vw clubu, ted mu brousil borec skla na svetlach.. nesly by dat ty kola z prvniho auta na to moje??:)

27.12.2007, 20:12 |
Mika nemáte fotky nějaký B4 Varianta, díky všem, jinak jsem sehnal BBS 15 ky v peknym stavu dal by mi to nekdo do VT?? uz se nemohu dockat jarra
tak ty voe toje ale hodne velkej masakr... :-O
jj matcův pašík je naprostá exkluzivka ;) I když i to je slabý slovo :-)))
dejte mi tam nekdo ty kola.. :)
ten druhej a třetí a pak poslední proste nařez,ve firme mame jednoho pracovniho tak asi neco takovyho navrhnu taky :D
no, to by ti v praci dali.. :) ale pracanti sou to dobry bych rekl..:)
to teda,neco se uz na nem opravilo ale je to dříč,hlavne jak je vevnitř obrovskej

29.12.2007, 13:42 |
TROY no respect
heh no danův passi už vypadá jinak :-))))))
To: Troy
ani se nedivím, člověk má stále nutkání něco měnit, to je prostě pak už posedlost :-))) tak to jsem zvědav, až uvidím někdy nějaký nový fotky :-)
jj s tim mistem souhlas.. to je fakt mazec... :) a jeste kůůůůže... :)

30.12.2007, 12:31 |
TROY no respect
;) kola jiný ted se dodělali bixenony a kdoví co tam bude ještě :)

30.12.2007, 12:31 |
TROY no respect
;) kola jiný ted se dodělali bixenony a kdoví co tam bude ještě :)
dal by mi nekdo na toho passata kola Schmidt Evo?? 16ky.. diky.