Navštíveno 1096x

mám možnost koupit tyto pružiny (origo mám ruplou)
[ Link ] , tlimiče má Koni a tak mě zjímaj názory ostatních. Předem díky
martin924:Ja mam celej podvozek od teto firmy a zatim max spokojenost!
To Z28: Tak mu sezen za nakou dobrou cenovku poradny,kdyz jsou tohle sracky...!
2 martin924: být tebou pokud takto uvažuješ tak bych je tam dal a nechal bych si poupravit seriove tlumiče.

19.12.2007, 13:12 |
martin924 | Upraveno: 2007-12-19 13:14:30
Creams: originál tlumiče už jsou v pánu a ty Koni jsou o krapet tužší, časem bych tam chtěl dát komplet štelovák, ale momentálně potřebuju jezdit :)
Ale i tak, diky všem
kup celej podvozek od f. GAZ
a mas dosmrti pokoj !
problem je cena
[ Link ]
for skuutr - sada pružin za 2840,- bude sračka naprosto vždycky což je naprosto logický vzhledem k ceně. Myslím, že to každej rozumně uvažující jedinec pochopí na první pohled. Měl sem s nima čest 2x a jsou to takový shity, že když vezmu flexu a upravím origo budou mít lepší vlastnosti jak Inter Alloy. Podvozerk je věc na který se nemá šetřit takže zde se moc čarovat s cenou nedá, šel bych do Eibach tam nemůže šlápnout vedle ....
. . . ja se pripojim taky jsem tim prosel a vztekal jsem se ze sem za to vyhodil penize. Dopadne to tak, ze to budes pak prodavat za neco smesnyho a pujdes stejne do nejakejch HaR ci Eibachu.
No já mám zkušenosti s HaR a tam tedy byla spokojenost maximální... Teda nevim jak na závody... já s tim jezdil do práce :)
no, zajímavý informace :)
Problém je že na 924/944 toho na výběr moc neni :(
no sada pruzin za 3k na picu... komplet podvozek od HP stoji bez dane 7 a nemyslim ze by ty pruziny byly spatny talze bych to nepovazoval za dogma... nicmene u tech inter alloy souhlasim :-(
tak nevim,ale ja mam od nich pruziny i tlumice a jsem s nema spokojenej. Jestli to nebude tim,ze to je cely komplet...
tak tohle bude sada 2ks jen na predek protoze vzadu to pruziny nema tam je torzni naprava
martin924...tak prozacatek tam dej origo nekdo u nas urcite bude mit na prodej, nebo z 944 by mohly bejt tuzsi , a nebo se daj vyrobit pruziny na zakazku to ale taky nebude nejlevnejsi
interalloy, jom, vmaxx =>sračky největší