Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > Celolak GOLF 4

o Navštíveno 3557x o
o 16.12.2007, 12:35 | Cormi
Hoj chlapi, prosim vás poradil by mi někdo ohledně celolaku? Mam 5-ti dvéř Golf 4 a na karosérii bude tolik práce, že začínam přemýšlet o celolaku. Z výroby je tam celkem pěkná barva Indigo-modrá perleť, čili tmavě modrá. Protože nechci odstrojovat motorovej prostor a lakovat vnitřní strany dveří, skelet kastle atd. tak mi vychází jako jediný rozumný řešení zvolit ten samej odstín, ale něco do toho přidat, jenže nevim co :-) prostě jde o to aby ten odstín korespondoval s původnim lakem, ale aby ten lak byl celkově zajímavější - za ty peníze by byla škoda dát zase úplnou sérii, tak radši ještě trošku připlatim, aby to vypadalo. Takhle, napadá mě tam dát nějaký pořádný třpytky, ale zase aby to dokázal udělat běžnej lakýra. V okolí neni žádnej speciální lakýra co by dělal měňavky a tak :-) Koukal sem na nabídku ALSA, ale moc se v tom nevyznam. Prostě mi jde o to, aby byl zachovanej odstín podle kódu laku, ale aby se do toho přimíchaly částice, který tomu udělají efekt. Nejradši bych docílil, aby ten lak působil jako hlubokej, takže to bude chtít asi i speciální krycí vrstvy bezbarvýho laku pokud možno odolný vůči poškrábání atd. Takže se ptam, co do toho lze všechno přidat? Vim, že ten lakýra, ke kterýmu to pude dělá s lakama STANDOX.

Na závěr dotaz - kolik se pohybujou běžně ceny za celolak 5-ti dvéř Golfa, ale jen z venku (to znamená že všechny díly budou zavařeny a ošetřeny proti korozi a nalakuje se jen vnější hrana). Jsou to všechny díly včetně 1-dílných nárazníků, prahů, zrcátek, masky, klik.

Díky moc a všem klidný svátky i když jsou až za týden :-)

o 16.12.2007, 12:38 | MiniMike
Cormi: jen ohledne okoli a kvalitni lakyra - tak mas zde www.autolakovna.cz umi i menavky a spol ;-)
o 16.12.2007, 13:19 | FXS
pokud ten lakýrník bude chtít odvést kvalitní práci a nebude to jen sem tam něco zatříknout, tak počítej s tím že kromě motorovýho prostoru, budeš mít stejně celý auto odstrojený, včetně všech dveří oken atd. já když jsem vezl auto k lakýrníkovi, tak mi řekl, že pokud má za práci ručit, tak nejlepší je vše odstrojit a nezalepovat, protože to je potom místo problémů s korozí nebo odlupováním a podobně, jinak jsou barvy, který se přelakovávají a který ne, to ti nejlíp řekne ten kdo ti to bude míchat, ideální je zajít k člověku co tvýmu lakýrníkoj míchá barvy, říct představu a on ti poradí co jde a co nejde i třeba co kolik stojí a jak je to náročný na práci, jinak je to docela nezáviděnihodný, já jsem šel s jasným úmyslej že chci stejnou barvu jako mám, měl jsem sebou i vzorek, nakonec jsem takřka 2 hodiny koukal do vzorníků a šel jsem domu s bolavejma očima a úplně jinou barvou než jsem měl v plánu
o 16.12.2007, 14:31 | TROY
:-)))) HEHE a už v tom plaveš ;)
o 19.12.2007, 18:21 | djmajk
Cormi, tyjo hlavně to nezapomeň všechno dokumentovat, jak se co bude dělat, jsem děsně zvědvej, doufám že mi pak pošleš zase fotky na ICQ :) (to jsem já, Lísky, mám od tebe sedačky... Mám novej nick, páš nick lisky je bloklej páš sem tu trochu zlobil no :( )
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3449 sekund.