Navštíveno 2676x

Je tady někdo schopen to udělat?
Co jsem vyčetl ze serverů, tak výroba držáku motoru a převodovky. Převodovka 5gang např. z golfu nebo octávky. Zkrácení poloos. Brzdy z GII G60. S elektronikou si vubec nevím rady. Mělo by to jít přizpůsobit na origo budíky. Momentálně je tam 1,4 16V (75PS).
každopádně hodně štěstí :)

13.12.2007, 16:53 |
Skury Hodně štěstí. :)
Zdá se mi to celkem škoda. Lupo je pěkný samo o sobě... Když to někdo dává do škodovky, tak se elektronika moc neřeší, předělá se to na karbec... Ale u stříkačky...
Hele, zeptej se Rejdlose, dělal to na Golfu. vyndal TDIčko a vrazil tam 1.8T. mám pocit, že ti řekne, aby ses na to vykašlal.
V DE toho jezdí kvanta a i 2.0 TFSI jsem viděl. Pokud nevyjde toto, tak se minimálně dá 1.4 16V 100PS. V DE dělají i turbokity na 1.4.

13.12.2007, 17:11 |
Vasekkch | Upraveno: 2007-12-13 17:11:45
...
vykasli se na to :o) elektrikar Te zastreli rovnou na miste a tech problemu, vrazit tam motor je tak 20% prace, pripravi Te to o hodne nervu a hlavne penez, trakce bude stat stejna za kulovy, stejne tak jako cela stabilita a nevyvazenost komponentu v aute, proste to auto nema na to dispozice
v Německu to asi nebude ani problém pak na technické a tak , v ČR je pak člověk v háji , kort když by způsobil pak nějakou nehodu , tak tě v tom pojišťovna vykoupe
A ona pojištovna zkoumá tvoje auto, když někoho rozstřelíš?:)
no divil by ses, ale pri vaznejsi nehode, muze soudni znalec takove prezkoumani udelat
Ani to nemusí být vážná nehoda, dělám v servisu, vím o čem mluvím
jo a ta krásná spotřeba při těch 260 a více. to tu nádržku u toho Lupa musí vycucnout ne?
já když orval auto tak mi fotili i kola zda je mám v TP ,tak myslím že použitej jinej motor v autě kde má být 1,4 by asi neprošel :)

13.12.2007, 20:48 |
clown nam minuly tyden delali komplet pojistovaci prohlidku havarovanyho auta urcenyho na likvidaci ... vsetne vc motoru atd ..., nesedet to, tak i kdyz to ten kluk nezavinil zaplatil by to ...
ale jako Rajdlos .. par jich jezdi ..., ale ne na beznych RZ a bezne po silnicich .. v Lupu bych se fakt bal ..
jako jinde to asi jde ofiko , v Německu toho je hodně a má to dokonce ofiko papíry , jen to musí projít normá jejich technickou , viz Fabie 1,8t atd ..
jako Rajdlosh... nevím co vás vede k těmhle nesmyslům
jako Rajdlos... nevím co vás vede k těmhle nesmyslům

14.12.2007, 10:26 |
Kesam Tady je to v predely uz jenom s tgechnickou a jak rajdlos.

14.12.2007, 10:29 |
Kesam Kindlik jo s tou fabii mas pravdu ta jak byla v tC ta modra smoula nebo jak tak ten to mel na nemeckych znackach premraceno zavareno ale predni kliky nechal rikal mi ze je tam musis myt na predku a vzadu ze jim to nevadi ani kola jim nevadi ale ten na technickej se stim prej jede stebou projet a ridi a pak ti to da nebo neda :) tam to maji v pohode no tady je to v pitchi. :(
No tak se tam dá ta 100PS verze 1.4 s menšími upgrady :// 75PS jezdí pěkně, ale mohlo by to býl lepší:)

14.12.2007, 12:33 |
Skury Vasekkch: A nebo tam dej ještě turbokit, ne?

14.12.2007, 12:33 |
Skury Vasekkch: A nebo tam dej ještě turbokit, ne?

14.12.2007, 12:55 |
Alííí Já si myslím, že to není uplně mimo mísu... Každopádně je to MRAKY práce.
Ale rozhodně bych byl hodně nasranej, kdyby mě tohle ometlo ve 260 na dálnici.
Kamarád má Corsu s motorem z Calibry (2.0T), a to už je taky zvěrstvo. Ale nechal na tom ruce, a pořád (po roce) vychytává mouchy...
1, Prodat
2, Koupit silnejsi
:)
Jak chceš asi koupit silnější, když nejsilnější je 1,6 GTI co stojí raketu:)
s tímhle mini autem musí bejt fakt odvaz letět 260...z toho bych ani nasranej nebyl, kdyby mě to předjelo, spíš bych se za něj pomodlil...
nevím jaké má označení ten 100ps motor ale pokud je jinej a nebude sedět s TP tak to tam můžeš rovnou dát tu 1,8T :)

14.12.2007, 13:54 |
Alííí Vasekkch: Je Ti jasný, že za předělání a vychytání (nejen motoru, ale i podvozku, brzd, kol, atd.) vysypeš mnohem víc, než když si koupíš ORIGO, jak říkáš ty "za raketu"...
Věř mi, vím o čem mluvím... :o) "Raketa" se dá našetřit zhruba za 3 roky života... :o)))

14.12.2007, 14:10 |
Skury Teď mě napadlo.... zeptej se Luke-Jeepa na jeho FeliciTTu... Auto defakto nejezdí, i když chybí kousek. Nebo Xenonmana, kterej se na to vykašlal po neustálých problémech se motorem... Myslim že kluci mají co říct. :) Ale ty to nerad uslyšíš.
Kindlik : samo kod motoru bude jinej, ale tak neměl by být problém jen přeházet vnitrnosti a blok nechat puvodni.
Alííí: ono je celkem rozdíl mít třeba 120PS Lupo GTi za 300tis nebo 200PS Lupo 1.8T s náklady 100tis auto + 100tis přestavba.
Běžné silniční kontroly se neřeší, protože majitel je švestka (já nejsem majitel:)):)
nevím jestli to chápu správně, ale mam pocit, že se ti tady kluci snažej naznačit, že 100tis asi nebude stačit...
to Alííí: máš nějaký divný počty,když si dám měsíčně bokem 1000,- tak mám za 3 roky, 36000,- za to si koupím leda favorit raketu :-D

15.12.2007, 11:04 |
Nora Vasekkch: Ty nervy co na tom několikrát ztratíš jsou k nezaplacení. Předělat jde všechno, ale záleží na tom jestli máš dostatečné vybavení, prostor, hafo času a hlavně hafo peněz. Není lepší se poohlídnout v D po nějakém již hotovém?
tady se můžeš mrknout jak to vypadá:
[ Link ]

15.12.2007, 13:27 |
BT4U Taky bych se do toho rozhodně nepouštel a co se týče přezkoumávání pojišťoven i u rozměru pneu, mám stejnou zkušenost :-)
Každopádně hodně štěstí a pevné nervy, jestli se do toho pustíš ;-)
No to jsem zvědav co by mi na superbu řekla pojištovna na 330/312 brzdy. Doufám, že končej jen u rozměru pneu :)
jestli chces delat takovy prasarny klidne ti prodam feldu 1,8T ;-) a jako Rajdlos... vykasli se na to

15.12.2007, 15:29 |
TUNER Asi jako klucí....Taky s tim mam nějakou tu zkušenost a i když jsem za auto moc rád........dneska bych do toho znova nešel... ;-)
za ty prachy si postav něco většího,bezpečnějšího, smysluplnějšího

16.12.2007, 21:53 |
Drag Kup si auto který má koně už v sérii a nebudeš řešit takový patálie:))a nehledě na to že budeš mít všechno zapsaný v TP a cajti ti můžou prd:))

17.12.2007, 13:50 |
Lukaash | Upraveno: 2007-12-17 13:51:02
Kolik stoji postavene na papiry v D? To bys tady prihlasil bez problemu, ne?
No spíš ted zjištuji informace o turbo kitu na stávající 1.4ku.
parametry po upravě
88 kW (120 PS) bei 4.980 1/min
192 Nm bei 3.700 1/min
bude to předražené, vykašlej se na tyhle prdítka, je spousta dobrých aut už s turbama v serii , na TF je ted fiat coupe turbo za směšnou cenu, nechápu význam těhhle ždorbů a investic do nich

17.12.2007, 16:34 |
Vasekkch | Upraveno: 2007-12-17 16:35:18
...
ale tady jde o Lupo a rozhodně se měnit nebude...to auto je kouzelné:) Fiat coupe turbo? Nestraš:)
Vasekkch ....kouzelný ? tak možná origo GTi ....jinak je to nuda...
ale do lupa bych tenhle motůrek lupl :)

Lukaash : vidis taky mas polotovar,tak mas inspiraci :-DDDD
co je na tomhle autě kouzelného? je to prdítko pro ženskou když se jede nechat vytrhat obočí

18.12.2007, 21:46 |
Drag Jo tak to může jet pěkně,malý,lehký:)
vasekkch: hele nevim kolik si takovejch prestaveb delal, ale jsou tu lidi co uz neco podobnyho tvorili. ja se zajimam prevazne o motorky, takze to beru jen z pohledu ze to funguje stejne..... ale myslim ze tu maji pravdu, rozhodne te vyjde lepe origo ostra verze nez stavba .... ono prehozeni motoru mozna vypada easy ale je to fakt mraky prace......
ono treba i u motorek sezenes turbo kit za par tis dolaru... ale predstava ze to tam pulg and play namontuju a juchu 200ps je doma je mylna, neco takovyho slusne rozchodit je spousta casu a penez....
da se to pokud tomu rozumis, vetsinu si dokazes udelat sam a nedelas to proto aby to melo 150ps jako drazsi GTi ... ale proto abys mel jiny nez seriovy GTi...... protoze to stopro vyjde draz....
hmmm, toho mista vsude kolem motoru :o) to se musi bastlit:)
At do toho jde a neboji se toho, fandim takovym projektum! Ceka mne neco podobneho, dulezity je odhodlani.

24.12.2007, 13:22 |
ddawe no jestli to chces dělat pro 120ps / 192Nm tak se na to vykašli, mám skoro stejný hodnoty akorat je to atmosfera a nemyslim si že by tě ten výkon dlouho bavil.
záleží v jakém autě 120ps / 192Nm

25.12.2007, 16:50 |
ddawe jasně, ve Smartu by to stačilo :o)
No nevim nevim...nezdá se to, ale smart má cca 900kg :)

25.12.2007, 19:33 |
ddawe ja mám v Cliu 123ps / 170Nm na 995kg a je to pěkný svezení, většina běžnejch aut se nechytaj, ale myslim si že při investici do přestavby to chce víc koníků. No neštvalo by tě kdybych ti šlapal na záda se seriovkou?? :))
co bereš jako běžné auto? felicii 1,9D?

26.12.2007, 17:04 |
ddawe třeba koktu f tédéííčku beru jako běžný auto
tam je to rozporuplné,..sou kokty s 90k a sou kokty se 170k takže bych to asi shrnul tak,že ujedeš když máš štěstí :-))

26.12.2007, 20:56 |
ddawe | Upraveno: 2007-12-26 21:00:43
jasně :), myslel sem jako standart tu prostředni 110k verzi. 170k sem honil jen pasata 2.0tdi docela to šlo dokud nezařadil šestku, pak total no chance. a jinak myslim že jsem o chlup rychlejší než ta 140k verze-seriova, fabii rs na klikatých cestách taky ujiždím, na dalnici je to špatný. Jak říkaš, ujedu když mám štěstí :o)