Navštíveno 914x

Nemáte někdo zkušenosti se světlama z Anglie?? Mám možnost koupit čirou optiku dovezenou z anglie, ale jelikož jezdí po jiný straně, tak světla svítí mírně doleva, což je u nás celkem problém, protože oslňují protijedoucí auta.
Nevíte někdo, jestli se s tím dá něco dělat? Nějak upravit, aby svítili jako každý evropský?? A nevyřeší to, když tam dám xenony? Nebo je to světlo už v základu tak udělaný, že ať tam dám co chi, tak to bude furt svítit do leva??
Díky za rady.
s tím nic nenaděláš, zkus zapátrat v Austrálii, tam mají taky světla pro jízdu vlevo, ale už jsem u nových potkal i možnost dodání pro jízdu vpravo
některá světla maj v sobě takové udělátko kterým se dá měnit to zda je to na pravostrané či levostrané , to bych zjistil dříve než bych to koupil . Jinak světla svítí dle mě rovně , jen mají obráceně ten lom světla _/ kdyžtak mě opravte :)
pokud tam budou cocky je moznost volit levou a pravou stranu pokud se jedna o parabolu nenadelas nic pac maji udelan uplne jiny sklon a i kdyz budes nastavovat parabolu furt to nebude ono a kdyz tam das xenony opet ten samej problem pokud to bude cocka kde je mozne prepipani je to primo na cocce tak pak no problem pokud parabola nic to neresi - leda pak predelat na samostatnou cocku a tu sestelovat podle potreby

11.12.2007, 10:55 |
Skury To jsou nový z krámu nebo použitý? Pokud je to z nějakýho shopu, tak se zeptej, jestli jsou to světla pro pouze Anglii nebo jestli mají možnost sehnat světla i pro kontinent.
bude to sviti spatne a kazda cocka nema clonitko s moznosti aretace pro levo a pravostrany provoz
chtelo by to konkretni foto a typ vozidla
Tak foto je tady:
[ Link ] A sou to Angel eyes na Citroen Saxo r.v. 00
no tak z téhle fotky se toho moc nepozná , chtělo by to foto zadní strany čočky .
Pak mám ještě k dispozici tuhle fotku zezadu, to si mylsle?
[ Link ]

11.12.2007, 23:11 |
Kindlik | Upraveno: 2007-12-11 23:13:16
nn , já když měl AE na Golfa , tak když sundáš tu zadní krytku co kreje čočku aby si třeba vyměnil žárovku , tak tam by mohlo být to štelování , pokud to má a nebo když vyndáš žárovku tak tam už přímo uvidíš jak je to stínění skosené , ale po pravdě nevím jak to má být správně , to by věděl xenonman já to měl rozebrané jen jednou .
samo tohle asi neuděláš , když ty světla nemáš doma , jde o to jak by byl ten prodávající ochotnej vypomoct , nejlépe jim napsat zda to je vhodné i pro ČR