Navštíveno 1084x

Potreboval bych opiskovat jemnym piskem ventilove viko, je z HLINIKU. Takze jemnym piskem !!!
Nevite kde, nejlepe Praha.
Diky
Zkus to v Rudný.... maj tam šopování, takže i pískujou :)
spis bych potreboval konkretne kontakt nebo odkaz, vim prd kde je neco v Rudne :-)
martin924: diky uz mam :o)
firma ROGI, delaji i komaxit takze presne to co potrebuji, jinak diky Renckovi za ztracenej odkaz

11.12.2007, 12:39 |
Boris Jinak v Semilech taky no problem táta má pískovačku ; )
tam ani nejezdi do ROGI tam pískujou ocelovou drtí teď sem tam nechával dělat celej poidvozek pro Firebirda ....

11.12.2007, 13:11 |
prcek na ROGI mam dobrou referenci na chemicky odlakovani
piskem na to nechot ani zeleznou drti
bud gumou nebo ledem
predpokladam, ze to budes potom lestit . . .

11.12.2007, 18:43 |
m1tv nebo ešte kukuřičnym šrotem ..
chci na to dat komaxit, al eje to hlinikove
kulicky a komax i ve Fehasu (Komorany)...
ale jo, dela...vzdyt tam jezdime :-)
rafek : 200,- tryskani kulickama, 180,- barva a 200,- lak ... to jsou posledni info...
vcera jsem tam byl :-) pry to nekam posilajia je to na dlouho a neruci za to
kolik toho mas ? jen to viko ?
uz mi to delaj v ROGI, misto pisku jde to chemii
udajne pry na ventilovem viku komaxit nevydrzi, nemate s tim nekdo zkusenost, pry to leze dolu? kamos to tam ma pres dva roky a drzi, tak nevim

13.12.2007, 08:49 |
Lukaash | Upraveno: 2007-12-13 08:50:36
1,6D, ocelove viko a komaxit vyderzel po celou dobu, co jsem ho mel bez znamek poskozeni (cca 4 roky)
tak nevim, rikali mi, ze si to delaji sami, ale nikdy jsem je nekontroloval...kazdopadne je to vzdy otazka 2-3 dnu, vcetne lakovani, vic ne...pokud nemaji zrovna nejakou velkou zakazku v lakovne...
v tom Fehasu pry piskuji ocelovou drti, na jemnejsi to nekam posilaji, alspon tohle mi tvrdil a neruci pry za terminy a za odvedenou praci, komaxit samo neni prej u nich problem
prej nej co je tak je triskání korundovým prachem to je údajně jak vyleštěný ...
ano spravne korund najemno
spravne spravne
hodne to zjemni strukturu povrchu - vhodne na AL odlitky, kde forma neni dokonale hladka na povrchu.
to Rajdlos: v tom Fehasu sem si nechal dělat přední nápravu, píškujou to ocel.brokama. Měl sem tam i štíty brzd, který by mi rozmašírovali tak mi to z toho sundali nějakou chemií a pak nakomaxitovali, ale trvalo to snad 3 měsíce, tak zadní náprvu sem dával už do Oldřichova tam to bylo rychlejš ale dražší.
Kadel
u nas delame ocelovy broky 0.4mm a je to moc tvrdy i na obyč plech, ve fehasu bych si taky hlinik delat nenechal, max tak ocel...
mám maníka co umí pískovat korundem, pískem a skleněnejma mikrokuličkama - je z Řevnice kdyby byl zájem ....