Navštíveno 2225x

Kde sehnat podobnej zvedak ? Diky

to Only_One:
ten link nemakááá
Ale když tak koukám na jejich web, tak se mi tam moc líbí tohle
[ Link ] Hlavně ta cena je hodně pěkná. Vždycky jsem žil v domnění, že to je drahá záležitost...
to Escudo:
to, co tu uvádíš je ale hever s běžným pojezdem... a ne ten s nízkým.
Schválně porovnej fotku, co přiložil Basic008 a tu, co jsi dal ty.
Je v nich docela rozdíl...
Ten obyč se běžně kolem 500,- prodává
to mi uniklo, já jsem našel na vseprodilnu.cz ten samej za 1k, tak proto sem to sem hodil

10.12.2007, 18:04 |
Kesam Takovej bych take potreboval ja musim vozitz 2 jednim prizvednu druhym zvednu :-)
Ahoj, videl jsem ho v tistenem katalogu Uni Maxu,
[ Link ] nevim jestli ho na netu budou mit, navic je to tam tak divoce roztridene, ale v tistenysm ho maji 100%, doporucuju tam zavolat a zeptat se, cena byla taky docela OK.
a ja vul to taky delal vzdycky jako Kes@m, kombinaci dvou heveru... prace na hovno, tohle bych u bejvalyho auta potreboval. Jsem nevedel, ze se to dela, sikovna vecicka.

10.12.2007, 23:56 |
hoff Ja to resim origo mazdackym heverem, takovej ten jako <> a jeste jsem nemel problem. . . Samozrejme na doma je koleckovej lepsi ale s sebou ho nevozim :)
Mám klasiku na kolčkách a vždycky tahám za blatník a nohou ho snažim někam zašoupnout. Musí na mě bejt asi kuriózní pohled...tohle je lepší varianta:)
Ahoj. zrovna sháním taky tehle zvedak s nizkym pojezdem, páč ani ten normální
[ Link ] nedostanu po snížení pod práh ani nápravu:-(
ten co dával britva
[ Link ] cca 3400Kč- nevíte jestli se nedá sehnat stačil by 2t (pokude teda se vůbec dělá?) a levnějc někde? popř.kde? :-) Díky za info.
tak trochu sem se po něm díval co najdu a moc sem toho neobjevil:-(, tak když mi někdo poradí kde nejlíp sehnat... tak by to bylo bezva:-)