Navštíveno 1284x

10.12.2007, 10:51 |
Beda Zdravim mam dotaz viz nadpis, potreboval bych prelestit svoje 16" BBS kola za rozumnou cenu, jsem z Prahy, ale klidne je nekam privezu, drive mely vysoky lesk a ted jsou spis do matna, jsou na nich oderky, ale nic hrozneho, foto kdyztak poslu

10.12.2007, 11:05 |
caras zoxidovali ti- kup si pastu a prelesti si je pokud uz jednou byly vylestene je to brnkacka

10.12.2007, 11:11 |
Beda jakou pastu?
Pokud je to jen lehce zasly, mělo by stacit klasicky TEMPO za par kacek na každý benzince

10.12.2007, 11:20 |
MiraF ...no Tempem by jsi tomu fakt dal "tempo"!

10.12.2007, 11:23 |
Beda taky nechapu :))
Nebo muzes silichromem....
silichrom nezkoušej, taky mě to napadlo abych jim dal ten správný lesk, ale účinek byl spíš opačný...
já si myslím - jako Víťa - tempo umí!!!

10.12.2007, 12:59 |
MiraF ...možná umí,ale NE jako final lesk!
Hm ja sem silichromem delal a vysledek byl prekvapujicici.Hodne vysoky lesk
heh, tak silichrom na final leštění vážně ne e :-D
ono se to leskne, ale zrcadlo to opravdu nebude
to Sochař:
tempo je poměrně hrubá brusná pasta...
Pokud máš na límcích zapečený bordel od brzdových destiček, tak mohu jen doporučit.
Ale na finální leštění límců to není zrovna šťastná varianta.

10.12.2007, 13:19 |
Sochař | Upraveno: 2007-12-10 13:19:41
to tykeev:
fajn kluku, ja kolesa nelestim, jen jsem konstatoval, že tempo umí, určo bych neleštil kola sundaný rovnou z auta, ale jak myslíš.
ono je vic druhu tempicek, ja sem lesteny kola prelestoval jemnym tempickem na metalicky laky a pohoda

10.12.2007, 13:27 |
SkejT | Upraveno: 2007-12-10 13:28:55
abychom se vratili k tematu,ty oderky bych normalne zakitoval a prebrousil,to se potom uplne ztrati.Prelestil to potom jelenicou a pouzil na to kvalitni okenu.
kitovat lesteny kolo? to asi nee :)

10.12.2007, 13:35 |
MiraF ...final lesk Olomouckými tvarůžky(super,jen ta vůně je jinde)
...ale tu okenu zkusím,aspon kvůli té vůni,když už NIC!

a tu Okenu bych taky nepil..:oDDDD

10.12.2007, 13:40 |
MiraF Rustapha-659 :
...však přes chleba profiltrovat!

10.12.2007, 14:10 |
VWoky silichrom bych na leštění nepoužíval ale pokud stim má někdo dobré zkušenosti tak klobouk dolu
hnědá - zelená a final bílá pasta ...pár kotouču a budeš spokojenej !!!!
zelená - hnědá pasta se dá koupit i v baumaxu ...bílou pro finální lesk seženeš na netu ....je hodně firem od kterých se to dá koupit ....

10.12.2007, 15:09 |
Beda Ja to jen upresnim, nemam kola s limcem a chtel bych je prelestit cele a zrdcadlovy lesk taky nee

10.12.2007, 15:09 |
Beda vecer nebo zitra dam fotky
každej chytrej akorád řek že tím a tím to nepůjde,ale do doby než přišel Nevříš mu nikdo neřek čím na to.
to MaSuZaPi_Honza:
to bude možná tím, že Bedovo původní dotaz byl na to, kam je odvézt na vyleštění.
Já se za "každýho chytrýho" nepovažuju a jen jsem se na základě vlastních zkušeností snažil korigovat ne zrovna šťastné rady ostatních.
tak vidím že si tady nekteří jen zvedaly aktivitu takže tak.. Souhlasím s tempem. jemné na nové metalické laky je super. Jde to tim... ja osobne mam takovy super sprejicek :D
to Midnite:
jasně, jsem si s tou aktivitou úplně zahýbal :-D
ja taky honim aktivitu co to jde, jemny tempo mam vyzkouseny tak proc bych ho nedoporucil?
to Vita_Megane:
v pohodě, však já se nehádám... :-)
Jen prostě říkám, že na finální leštění jsou nej special leštící pasty na hliník.
Lesknout se to samozřejmě bude, ale Tempo takového precizního výsledku jako tyto pasty nedosáhne.
tykeev: treba tebe sem zrovna nemyslel :D

10.12.2007, 20:56 |
Beda | Upraveno: 2007-12-10 20:59:41
takhle to vypadalo na zacatku leta a uz to neni uplne ono, ted je to daleko matnejsi (mozna jsem pouzil spatny prostredek na miti el. kol), soucasnou fotku ted nemam. Shanel jsem i nekoho sikovneho a ochotneho komu by se to chtelo delat, protoze ja mit leve ruce a malo casu :o)))

10.12.2007, 21:29 |
dewar jestli máš zájem,ta ti to přeleštím.písni na dewar@seznam.cz a domluvíme se
GILLA SA hnědá, polomastná - předleštění : hliník, mosaz, bar.kovy
GAMA 76 světle zelená, (hrubá) - předleštění: hliník, mosaz, bar.kovy, železo, ocel, nerez
BIANCA T SS bílá, mastná (polohrubá) - předleštění : hliník, mosaz, bar.kovy, železo, ocel, nerez
ORION 90 bílá, polomastná - vysoký lesk: hliník, mosaz, bar.kovy

10.12.2007, 23:14 |
Nevřis | Upraveno: 2007-12-10 23:17:40
......zde si mužeš ty věci objednat.....MICRON PLUS spol., s.r.o.
jinak si myslím že ty tvoje kola pujdou v poho přeleštit ...pokud seš trochu manualně vzručnej tak se do toho pust než vyhazovat hromadu peněz........
jinak tempo neřeš !!! akorat to doškrábeš .... přišlo by ti to přeleštěný ..ale umyješ to a pak bys asi čuměl co se děje :)) ...

11.12.2007, 08:01 |
Beda To Nevris: zrucnost to bude asi problem :o) , ale jinak dik moc za rady. Uvidime, treba to nakonec zkusim sam