Navštíveno 7576x

naši Ústecký devillsáci sou všeho schopný :-))
motor a převodovka : vr6 uložený napříč před zadní nápravou
nápravy : přizpůsobené části přední nápravy Škoda Favorit
brzdy : Škoda Favorit
Výkon cca 180 PS

09.12.2007, 09:29 |
Hráďa TOHLEuž fakt neni normální. a brzdy z fáva na 180 HP???? nevim nevim i když je to lehký... ale zase to neni na dlouhý ježdění takže asi i jo no. každopádně to vypadá jako angličák co si s nim hraje muj prcek nebo jako přívěšek na klíče ;o)
já to schvaluju je to super si takhle hrát a nezlobit
tak ty brzdy to mě praštilo jako první do očí . To asi není ta nejlepší volba .Jinak , proč to má až tak přehnaný kola ?

09.12.2007, 10:17 |
woody chlapci se asi nudily!
vipada to zajimave.
setrvacnost = hmotnost x rychlost2. na rychlostni rekordy to ocividne staveny neni a jestli to vazi par kilo, tak brzdy nepotrebujes.
tohle bych chtel potkat na silnici :-))) a dokud s tim nikoho nezabije, hlavne sebe.:o))))))))) tak proc ne? aspon, ze vrazi prachy do tohohle a ne do drog...
projde to technickou?
:-DDDD

09.12.2007, 11:27 |
caras no nevim no aspon ten lem si mohl trochu povytahnout :-) co nejake video je?
Mě to připadá jak malej monster:-)Jinak pochvala samozřejmě!
ty kola to ma tak velke proto aby se to vubec rozjelo :) jinak to bude delany na sprinty :);)

09.12.2007, 12:23 |
bafis Jednoznačně FAKE :-D

09.12.2007, 12:30 |
Poky2 Pánové od Turbodevils: tohle už fakt nééé =:oD
To sou ty kola z E30 ne??? =:oD
kde jsou fotky motoru a celé té přestavby? spíš bych řek, že na to někdo jen tak hodil kola a udělal foto.
jinak slušnej válec ...
Hele, muj bejvalej maluch :-)) TO auto jeste neni hotovy a jeste chvili nebude :-) Kola jsou puvdne z E30 a obavam se ze tam taky nebudou, kazdopadne az to nekdy bude hotovy, bude to zajimavy :-)

09.12.2007, 14:01 |
Kesam Podle me ty kola jsou az moccccccccccccc prehnanane a ty brzdy no aby to pak po tom sprintu nakonci dobrzdil :-)

09.12.2007, 14:34 |
Valis Blazni :-)))
mno uz kdyz jsem videl tu zprznenou E30 rikal jsem si ze ty lidi jsou asi trochu mimo, v cemz me utvrzuje tenhle jejich posledni pocin :O)))))))))

09.12.2007, 16:00 |
kucik No když si vemu jak sou ty kola veliký,tak taky asi budou něco vážit,takže těch brzd bych se taky dost bál a možná i těch náprav-vždyť favorit je pěkný bláto. Zajímalo by mě,jestli se s tím dá vůbec zatočit,když se to nakloní,tak se musí určitě roztrhat zadní lemy:-))
no treba ten vyfuk opravdu nenapovida, ze by v tom byl nejaky hardcore motor. takze pockame, az to bude jezdit.

09.12.2007, 16:43 |
JP Taky se mi to nezdá...
nevím no mě příjde že je to blbost nikde tu verunu nevidím... řekl bych že kdyby tam byla zabrala by tak půl auta... monster maluch rulezzz :o))))
Tyhle fotky jsou panove jeste pred prestavbou a kola jsou jen tak nandany, jak uz sem psal, nevim jestli tam vubec zustanou :-) CO ja vim, tak v soucasnosti je udelanej kompletni ram, pripravenej pro usazeni motoru a komplenti napravy, dal to zatim nepokrocilo a motor by mel byt opravdu VR6
tak to je vostrý........ :-)))
že by inspirace ala Š110R Z. Feigl?? :)

09.12.2007, 20:15 |
maxov pěkný,asi přikoupím taky ty kola:)
humáč :))) jede to rovně ? :))))
maxov: Ale musis nejake poradne :-)))))

10.12.2007, 06:32 |
lisky Tyjo asi by to chtělo vytáhnout lemy aby ajti neměli keci že tomu koukaj kola :) Fakt bomba autíčko...
Doufám že nikde nepotkám jako chodec

10.12.2007, 12:01 |
PRESS kua, vypadá to skoro jak RC Monster o:-)))))))

10.12.2007, 18:07 |
Kesam Ten vejfuck je porad ale maluch cece jak je to mozne ?

10.12.2007, 18:07 |
Kesam Ten vejfuck je porad ale maluch cece jak je to mozne ?
Kdyby jste nekdo cetsli moje prispevky, tak to vite a nemate zbytecny otazky...
este ze tu mamjohaniku aspon nemusim tyto zbytecne dotazy vysvetlovat :-D
jsem zvedavej jak to (ne)dopadne :) ja stavim neco obdobnyho, ale ne na sprinty
No jo, je videt ze nectou :-) Ale je fatk, ze s nim byla prdel, mel presklou remenici a tak 3x denne sem nahazoval klinak, pokud sem ho neztratil :-))

15.12.2007, 13:32 |
BT4U omg, tak to si schválně počkám, až sem někdo z toho sprintu pověší video... :o))))

19.12.2007, 22:02 |
Drag To je extrém:))takový salámy:)))
by mě zajímalo jak to jezdí...
hosi hosi, ctete prispevky vyse, jeste to nejezdi...

24.12.2007, 11:45 |
Poky2 johanik: stejně se furt budou ptát =:oD