Navštíveno 5177x

Vydrzi barva ktrea je urcena na 1300F na bloku motoru? Jako podle teploty by mela, ale spis me zajima praxe, barva je urcena na svody
Kdzytak doporucte nejakou s kterou mate zkusenosti
Diky
když je určená na svody, tak na bloku vydrží.. já se držím osvědčenýho hammeritu....
Rajdlos .....už zase špekuluješ..prey že si z toho vyrost :)))
a co komaxit na blok?spatna volba?
ten hammerit drzi v pohode?
vydrží v pohodě..ale zkus se zeptat na 200sx foru kentoye, on stříká tuším každý blok u motoru co opravuje..tak už zná výsledky jak dlouho co vydrží
sorry, ze ti sem lezu ale tady jsou ty co delal pro me

takl jsem do dneska cely obrousil odmastil a striknul cernou barvou urcenou na svody, tak snad to bude drzet
Newman: v tydnu dodam matros :o) ale fakt musi trosku maknout, nemuzu na to cekat moc dlouho
Blok je v pohode, tam vydrzi pomalu kazda barva, dulezitejsi je, aby byla odolna oleji, benzinu...
problem je ze je to to hlinikovej blok
Na bloku Felicie mám 3 roky Alkyton a drží to a je to pořád stejně hezké. Alkyton je barva od firmy Rust oleum a dělají i základovku na hliník, aby to drželo na lehkých kovech. Ta se jmenuje Galvinol. Můj postup byl ten, že jsem očistil a odmastil blok, dal 1 x Galvinol, do 1 hod. musíš dát první vrstvu Alkytonu, pak za 2 dny druhou a nechat proschnout další dva dny a drží to úplně nádherně. Blok jsem natíral štětcem, ale barva se tak nádherně rozleje, že každý říká, čím to mám stříkané. Alkyton je lepší jak Hamerite.

Pěkná úprava motoru, kde se to nechá sehnat?
Dragster: Woe honíš aktivitu? :o))
Tuner: nadhera, ja pouzil nejakou silikonovou a proste to nedrzi na hliniku, nepouzil jsem zadny zaklad, takze koupim to co pises, diky moc
Tuner: Je to pekne, kde se da ta barva koupit??
ahoj...máš to fakt krásné..taky mě čeká..a určo dám na tve doporučení a koupím ten alkyton:)
2 SpasitelKlokanu : třeba tady:
[ Link ]
Rajdlos: Jediné co Alykytonu a obecně všem syntetikám moc nevoní je větší množství benzínu a brzdovky. Mám to i na brzdičích a po odvzušnění jsem u šroubů musel to místo donatřít znovu, ale tím, jak se barva krásně slejvá, tak to není vůbec poznat. Barvu neředit!
Jako 100% řešení je komaxit, ten odolává všemu, ale na blok to znamená komplet rozebraný motor se zakrytým vnitřkem.

10.12.2007, 14:17 |
VWoky já lakoval klasika akrylát a barva držela jak čert 4roky

10.12.2007, 14:18 |
VWoky druhá fáze alkyton a taky velká spokojenost

motor mam venku, zkusim se domluvit jeste s lakovnou zda by to slo nalakovat po zakryti der, no nevim, snad poradi