Navštíveno 1846x

Aktuálně na prvních fotografiích: Škoda Fabia představuje stylingový kit i pro verzi kombi.
více zde:
[ Link ]

07.12.2007, 22:47 |
maxov nelíbí,jako ani celá nová Fabie

07.12.2007, 22:59 |
bafis Jako maxov : nová fabka je ukrutná a ani tohle ji nezachrání, ale asi jde jen o zvyk...
Nepomohlo:( Pořád ošklivka :(
divný , to ten scout je asi hezčí
no na to bych si nezvyk:-)
nelibi ani Fabia a ani to,co na ni naplacali...

08.12.2007, 09:06 |
BT4U Designéra, který zplodil Roomster a novou Fabii na minutu vyhodit... :-@
taky bych rekl ze se jim to nepovedlo , ani kitem to nezachranej
me na tom nejvic fascinuje kdyz se divam z boku , tak jak to ma rovnou vrchní hranu dveří - jako Škoda 120 , že by návrat ?
je to takový " krabicoidní "
jako BT4U akorat radsi po tom vyhazovu jeste odvezt do ciny a tam dozivotne izolovat

08.12.2007, 18:09 |
BT4U Stejně jsem zvědav, jestli nová Fabie naváže na prodejní úspěch své předchůdkyně, když i tradiční auta neauta jako je Kia mají oku lahodnější design než tento krabicoidní hermafrodit :o))))

08.12.2007, 22:39 |
bafis Naváže, protože státní firmy, policie, hasiči, pošťáci a jiní to vrámci podpory "české" firmy budou kupovat. Ostatní nachytaj na výhodnou lízačku + v zimě zimní gumy a v létě klimu zdarma...i taxikáři už v tom lítaj. Jinak Růůmstr mi nepřijde tak špatnej, minimálně je dost praktickej pro drobný podnikatele a řemeslníky.

08.12.2007, 22:49 |
BT4U bafis: Co se týče státních institucí je to jasné, ale naštěstí už při pohledu na parkoviště se auta liší už nejen podle barev jako to bylo za éry 120, Favorit, Felicia... Roomster mě děsí svou boční linkou a k mému potěšení jich zatím moc nevidím ;-)
stejně v tom bude za chvíli brázdit silnice půl republiky....

09.12.2007, 14:30 |
kasko na nového Superba jsem osobně zvědavý. Když se tam použije starý svěčený trik ve formě pořádných kol, tmavé barvy, tmavé okna, koncovka výfuku, trošku snížít, "slušný" motor, tak to bude solidní auto

09.12.2007, 15:53 |
BT4U w4tch1: Svatá prostato, to vypadá jako by se Mladá Boleslav posílila o nějakého designéra z Číny z autombilky Brilliance a ten si přinesl svůj vrcholný překres BMW 5 z manžetových knoflíčků, fuj, fuj, fuj... A to podotýkám, že nejsem Škoda fob, Superb starší a new Octavia se mi líbi ;-)

14.12.2007, 15:19 |
TG Octavie jsou stejne nejhezci :-) nova fabie se moc nepovedla...
jako auto neni spatny ale ten styling nic moc,videl bych to trosku jinak ale kazdyho vec................
je to takovy hodne decentni ale docela se mi to libi, sice bych si to nekoupil ale proc ne....
jak ze sračky udělat hovno ...
k superbu - nechci hodnotit auto ale ten volant je naprtosto příšernej ...

15.12.2007, 17:22 |
ivls taky se mi nová fabie nelíbí :o(