Navštíveno 1199x

Prehazoval jsem tedko svetla na mych E46 - tuningove LEDky co jsem mel na stribrne a fungovali bezvadne na cernou a seriove z cerne na stribrnou ale mam problem - ty LED lampy na cernem dost blbnou:( Jednak hazi BC chybu praveho svetla (jen praveho Rolling Eyes ), po otoceni klickem problikne postupne vsechny ledky na lampach (diskoteka dost), ale hlavne pri zaplych svetlech lampy "problikavaji" a blinky jsou jak splasene - blikaji strasne rychle - cim to safra muze byt?sad na stribrne to bylo vsechno ok:(
nenatekla ti tam voda? a teď když si s ní pohnul tak se nalila někam kam neměla, nebo sis mohl poškodit kontakty v konektoru při vytahování a teď to špatně vede a proto ten problém ....

03.12.2007, 13:19 |
zipp a nemá to černý báwo nějakou jinou elektroniku?

09.12.2007, 22:26 |
máca maji obe bawa check kontrol? nekdy to dela on a kdyz davas led svetla,musis tam dat odpor,jinak to nacita zavadu,nebo spatna kostra
Huh kdo to tady promazal?:o
Jinak uz asi vyreseno, oni to totiz nejsou tunacke lampy ale originaly z facelift modelu takze bude potrebat to trosku popachat a udajne nejako "odblokovat" v bmw..:( myslel jsem ze jsou tuningove pro neFL model ze uz by to melo byt poresene ale spletl jsem se..
Jinak obe auta jsou uplne stejne, stejny model, rok, motor.. Asi uz si nekdo hral:)