Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Tuning > TT-01 motor a regl?

o Navštíveno 1301x o
o 29.11.2007, 11:36 | -Hans-
Ahojda,

prosím radu RCčkáři...

Motor + regl kolem cca. 4-5k, je mi to celkem jedno co, ale aby to jelo:o) Zvyklej jsem byl na Super Stocka od Tamiye. Ale je K.O. Znova nechci, chci víc:o)

Poměr cena/výkon/kvalita...

Koukal jsem u rcauta.cz, ale je tam mnoho, mnoho možností....:o( A nevěřím mu... Díky za radu/y:o)))

o 29.11.2007, 11:43 | Smrada (M)
Me se v 1/18 osvedcili motory Inline od Graupnera. Dela se samozrejme velikostne i do desetin. Vyjde cca do 2000. K tomu regl. Bud taky od Graupnera, ale ten je celkem drahej. Ja mam 33A od MGM Kompro a sem spokojenej. V Tvem pripade by to ale chtelo silnejsi
o 29.11.2007, 15:58 | -Hans-
Smrada (M:o) : Áha:o) Kde se o tom dá něco přečíst? Ideálně česky, anglicky... Hledal jsem a nic... Buď kluby jen s výčtem, nebo jiný pitšoviny:o(
o 29.11.2007, 16:05 | Smrada (M)
No www.mgm-compro.cz na regly a Graupner Inline jenom vlastni zkusenost ja to moc nehledal. Jinak o stridakach je toho hodne popsano ve foru na www.rc-monster.com Dle meho nej forum a shop na stridaky v USA. Co me ted docela prekvapilo (a uz sem ho i objednal jako zalohu) jsou motory Feigao (prave na tom USA webu)
o 29.11.2007, 16:07 | JR
[ Link ] na foru tam najdes odpovedi na tvoje otazky
o 29.11.2007, 16:31 | -Hans-
Díky moc oboum:o)
o 01.12.2007, 15:56 | Lucass | Upraveno: 2007-12-01 15:59:33
Motor bych ti doporucil Grand Prix Stock 17T [ Link ] (supr vykon, slusna spotreba a skoro se nehreje, fakt kvalitka) a regl. od 15T treba LRP A.I. Automatic Super Revers [ Link ] jeste k motoru rovnou kup nove stribrne uhliky od LRP cca. 300,- (puvodni hrozne palej) naletovat primo na motor stejne jako regl. a urcite vymen tamiya konektory na baterce za 4mm trubickove, pocitej s tim ze motor uz je rozebiratelny a je potreba menit uhliky stejne jako soustruzit kotva. A mas to vse cca. do trojky,- Stridak by byl lepsi, ale to by TTcko roztrhalo a taky kvalitka vyjde dohromady cca. na 9.000,- ale ono uz takhle jestli ho mas v zakladu tak bude docela neriditelny. Kdyby si neco potreboval tak napis...
o 17.12.2007, 18:57 | toxik-q
do TTcka nema cenu cpat nic silnejsiho nez je 17 :-) zatci vyhledat RC forum :-) jinak v dnesni dobe uz sou uhlikace ve vetsine pripadu out :-) jestli chces napis na icq :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3658 sekund.