Navštíveno 997x

Zvazuju do Mini Inferna
[ Link ] má cenu do toho jít?Případně poradí někdo jak to dostat do čr případne za jakou cenu?Tech cca 130USD bude bez dopravy,ze?
ilustacni foto, cca 14dni zpet

Jinak by to s tim motorem melo jezdit takhle
[ Link ] :o)
mas tam napsany ze tam maji free shipping - dopravu zdarma coz uz ale neplati pac bys to musel objednat do vcera...
takze pokud to chces zjistit nevidim problem si to hodit do kosiku, a projit tim procesem nakupu.

28.11.2007, 07:42 |
Smrada (M)
Jedinej problem ale je, ze i BPP je ma v podstate na zakazku. Sehnat dneska Wraith je problem. Znamej takle cekal na Wraitha 3 mesice. Ja mam v LRP Shark Monster Graupner Inline 370 (toci stejne, mene se hreje). Pocitej ale ze u MI budes potrabovat stridavej regulator (treba
[ Link ] ), kvalitni baterky (treba presunout motor na druhou stranu za servo, hlavne ale jinej prijimac a servo. Kdysi sem miniinferno mel, ale dneska bych uz do upgradu nesel. Spise si kup plechovku Graupner Speed 400 Race 4.8 V a lepsi baterky (ja jezdil maly Lipolky). Jede to stejne a stat Te to bude ho*no (motor 160,- Kc)

28.11.2007, 07:43 |
Smrada (M)

28.11.2007, 07:45 |
Smrada (M)
Jinak cenove pocitej.
Stridak motor
1600,-
Regl.
2400,-
Servo
300,-
Prijimac
500,-
Pastorek
150,-
-------------
Celkem tedy cca 5000 (nepocitam baterky) oproti motoru za par korun. Vysledek je hodne podobnej

28.11.2007, 08:04 |
LUPO Měl jsem ho doma a už jsem ho dal pryč,několikrát odešlo servo a relkamace vždy dopadla tak že se to vrátilo a pořád to stálo za prd,mě to auto připadalo takové,laciné.

28.11.2007, 08:09 |
Smrada (M)
Me prijde za ty prachy dobry. Auto ma slusny jizdni vlastnosti. A hlavne tyhle maly s*acky jdou levne upravovat
Neduhy
4kabelovy servo (pri vymene je potreba vymenit i regulator a protoze je spojenej s prijimacem tak i prijimac)
Predni parohy. Vydrzej fakt malo, vyplati se investice do kovovejch
Spojka. Neni na skodu ji hodne pritahnout, ale je dobry ji nechat trochu prokluz
Ze vsech Miniinferen se ozyvaji takovy nezdravy zvuky, ale je to opravdu normalni
--------
Jeste jedna poznamka ke stridaku. Je teoreticka sance, ze pri jezdeni se stridakem na asfaltu se rychle rozloucis s diferakama
tak jak smrada. jinak je to good auto na hobby jizdu.je na nem velka moznost lazeni.silnejsi motor,baterky.... atd.auto jezdi rychle a nekdy problem ho i uridit. pokud chces neco lepsiho tak to kup na nitro...

28.11.2007, 08:44 |
Smrada (M)
w4tch1: S tim nitrem nesouhlasim. Jezdil sem s nim a stoji to za vylyz***. Neni to tim, ze by to bylo nekvalitni auto, ale tim ze je to maly, motor s tim cvici a auto je vlastne neriditelna strela
Smrada: ten Wrait je i s regulatorem Quark 33A:o) to by mohlo stacit ne?Zbytek pozdeji pocitam ze tech cca 4000 do toho zahuci:o)

29.11.2007, 08:26 |
Smrada (M) | Upraveno: 2007-11-29 08:28:01
Kombinace Wraith Quark je super, ale motor se dosti hreje. Kdyz pises, ze do toho zahucis 4 000, tak s tim nepocitej a trochu pritlac. Urcite rovnou kup 2 kulickovy diferaky od Atomicu, tuning spojku (uzaveru), novy poloosy, novy centralni kardany, vsechny unasece, predni kovovy parohy, mozna zadni, kovovej podvozek na odvod tepla a kdyz koukam na Tvou fotku, tak i tlumice. Nehlede na to, ze na asfaltu se Ti muze stat, ze protocis ty sestihrany na kolech, takze jeste kovovy a kola do zasoby.
Ale jeste jednou Te chci upozornit, ze z BPP Ti Wraith neprijde. Jsou na objednavku a budes na nej cekat minimalne 3 mesice a pak to vzdas a koupis treba z RCMart.com motor Hacker a mgm regl koupis tady v republice. Vyhodou koupe reglu v CR je ta, ze na nej mas zaruku, coz se kamosovi dost vyplatilo. Spalil 2 Quarky v 8mine
Smrada: to ze se hreje stim si poradim:o)tak zahusi 5000 top je burt:o) hlavne ze to bude litat:o) jj tuning bude probihat dal..az odejde seriovka nahradi ji kov tuning:o) jinak ta doba dodani je akorat 3mesice takze pohoda to akorat vyjde na kraasne pocasi:o)