Navštíveno 900x

Jaké xenony dát do Subaru Outback r.v. 05 ??? 35W nebo 55w díky za radu.

24.11.2007, 16:23 |
clown origo jsou 35W ...
nejak moc nechapu tvou otazku... subaru ochranu RJ nema, tazke 55w jsou dobre pouze v tomto pripade jinak nikak jsou 55w horsi nez 35 mensi zivotnost je hlavne ten velkej rozdil....
no napsal jsem tu otázku asi špatně ale odpověd mám a to je hlavní díky xenonmane
55W se dava jen v pripade ze to ma treba jako O2 "inteligentni" jednotku s hlidanim spotrebicu kvuli tomu aby to jednotka nepoznala ze sis to prebastlil na xenona. to vse v pripade ze se ti na to nechce davat extra zatezovaci moduly
jinak venito chtel rict asi can busem :-))), jednotka hlidani spotrebicu to zni jako nejaka zehlicka nebo lednice ....:-)

25.11.2007, 13:35 |
venito | Upraveno: 2007-11-25 13:35:49
kdyz napisu CANBUS tak malokdo pochopi wo co go :) kdyz napisu hlidani spotrebicu, tak je to i pro "widlaky" -navic jako spotrebice sou elektricke soucasti auta nazyvane i v ucebnicich :)
to ze si xenonmann predstavi zehleni na zadnim plate je jenom tim ze je zženštělý :o))

25.11.2007, 13:39 |
xenonman | Upraveno: 2007-11-25 13:42:18
no ja zehlicku nepouzivam v tom mi vypomuze drahej protejsek, lednici tam jen chodim pro pivko a nejake ovoce kdyz nekdo nakoupi :-) jinak zzenstely snad nejsem a widlaci tu taky snad nejsme to uz jen tak nad ramec dotazu....:-) ale tak si to neber tak osobne...
dyt ja si to osobne neberu, ja mam nedelni pohodu :) lednicku se bojim pouzivat od doby, co sem si zmeril kolik amper ludra sezere: o) takze lepsi je teply ICE TEA jak horke pivo :)